JJ Abrams Superman-rebooton dolgozik

Az elmúlt években rengeteg találgatás volt az Acélember jövőjével kapcsolatban, de úgy tűnik, hogy most a találgatások végére értünk annak ellenére is, hogy még nem teljesen tiszta minden információ.

A Shadow and Act szerint JJ ​​Abrams Superman rebootot készít a Warner Bros. számára Bad Robot gyártás alatt, a film forgatókönyvén pedig Ta-Nehisi Coates író dolgozik.

Henry Cavill korábban már kifejezte érdeklődését a kriptoni jelmez újbóli felvétele iránt, de jelenleg nem világos, hogy Coates és Abrams új projektje visszahozza-e őt a szerepbe.

Ta-Nehisi Coates, akinek olyan képregényekkel kapcsolatos munkája kritikusan elismert, mint a Fekete Párduc és az Amerika Kapitány, egy nyilatkozatában elárulta, hogy örömmel egészíti ki a hős hihetetlen örökségét.

“Van egy új, erős és megindító Superman-sztori, amit el kell mesélni. Nem is lehetünk izgatottabbak, hogy a briliáns Mr. Coatesszel dolgozhatunk, hogy segítsük őt a nagyvásznonra varázsolni a sztorit, illetve végtelenül hálásak vagyunk a Warner Bros.-nak a lehetőségért” – nyilatkozta JJ Abrams a Shadow and Actnek.

“Hatalmas megtiszteltetés, hogy a Warner Bros., a DC Films és a Bad Robot meginvitált a DC Moziverzumba. Alig várom, hogy érdemben kiegészíthessem Amerika legismertebb hősének mítoszát.”- tette hozzá Coates.

Toby Emmerich, a Warner Bros. elnöke hozzátette, hogy a vállalat „bízik abban, hogy Superman-szerepvállalása új és izgalmas módot kínál a rajongóknak az Acélember megismerésére”.

Már csak egy kérdés maradt: mindez “a titokzatos új projekten dolgozó” Henry Cavillel vagy nélküle?