Hír és közéleti magazin

Jó hírek érkeztek a készülő The Walking Dead-filmről

Bár a hírek szerint több karakter is saját filmet kap, ez esetben a Rick-filmre várók örülhetnek, ugyanis nagyon jól haladnak a munkálatok.

Andrew Lincoln főszereplésével három The Walking Dead-filmet is készít az AMC, amelyekről azonban a bejelentésük óta alig hallottunk. David Alpert ügyvezető producer azonban most megszólalt a filmekkel kapcsolatban és elmondta, hogy a háttérben jól haladnak a munkálatokkal, sőt egy ennél örömtelibb hírt is megosztott.

Haladunk a nagy út mentén. Most csak egyetlen dologra várunk: hogy véget érjen a koronavírus-járvány és elkezdődhessen a forgatás. Most nem tudunk forgatni, csak ez az egy dolog, ami visszatart minket. Kétségbeesetten várjuk, hogy újra forgatni tudjunk. A filmben van valami igazán izgalmas és egyedi, igazán más lesz, mint amit eddig megszoktunk és alig várjuk, hogy végre biztonságos körülmények között dolgozhassunk.

– mondta el a a The Walking Dead-filmet gyártó Skybound Expo-ján.

Az összejövetelen a Skybound társalapítója, a The Walking Dead-képregényeket készítő Robert Kirkman is jelen volt, aki szintén megnyugtatta a rajongókat.

Rengeteg dolog folyik a színfalak mögött. Senki ne gondolja, hogy mi csak ülünk és várunk arra, hogy véget érjen a koronavírus-járvány. Azt mondanám, hogy a világjárvány csak jobbá teszi a filmünket. Sokkal több időnk van gondolkodni rajta és megbizonyosodni róla, hogy tökéleteset alkotunk. De amikor a dolgok ismét a normális kerékvágásba kerülnek, nagyon sokat fogtok hallani erről a filmről.

Még 2019 júliusában, a San Diego-i Comic Conon mutattak be egy rövid teasert a Rick-filmből, azóta mindössze egyetlen képanyag érkezett, ezt éppen a Skybound állította össze és tulajdonképpen a három The Walking Dead-sorozatot kapcsolta össze, Ricket és a CRM-et a középpontba helyezve – hiszen a jelek szerint ez fogja meghatározni a The Walking Dead televíziós univerzumának jövőjét.

Ezen felül a The Walking Dead 10. évadában is kaptunk utalást arra, hogy Rick életben van, hiszen Michonne erre utaló jeleket talált egy elhagyatott szigeten. Olyan hírek is napvilágot láttak miszerint a The Walking Dead-filmben egy tudóscsoport az ellenszert kutatja majd, ami miatt emberkísérleteket is végeznek.

A napokban az is kiderült, hogy Andrew Lincoln már visszatért a The Walking Dead stábjába, ugyanis a fentebb említett Michonne-epizódot nem kizárólag digitális trükkökkel csinálták meg, hanem nyersanyagot is forgattak Andrew Lincolnnal.

The Walking Dead Rick visszatért

A héten kerül megrendezésre egyébként a virtuálisan megtartott 2020-as Comic Con, amelyen természetesen a The Walking Dead is ott lesz mindhárom sorozatával és a sorozat gyártóinak ígérete szerint végre megtudjuk azt is, hogy mikor kerül vetítésre a The Walking Dead 10. évadának 16. része – amit követően állítólag egy több éves időugrás jön a sorozatban.

A héten derült ki, hogy a Skybound újra kiadja a The Walking Dead-képregényeket, ráadásul az új kiadás nem csak színes lesz, de extra tartalmakat is kap majd.

David Alpert és Robert Kirkman egyébként jelenleg egy másik képregény adaptációján is dolgozik, a Szuperhős Trónok Harcának is nevezett Legyőzhetetlenben is több The Walking Dead-sztár szerepelni fog.