Jó hírek érkeztek a Legendás állatok és megfigyelésük 3. részéről

Filmes hírek Jó hírek érkeztek a Legendás állatok és megfigyelésük 3. részéről

Ahogy a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik része, úgy gyakorlatilag minden hollywoodi produkció a koronavírus-járvány miatt szünetet tartott, de a varázsvilág stábja újra munkához látott – számolt be a Digitalspy nyomán a Hirado.hu.

Egy korábbi híresztelés szerint, a forgatás valamikor szeptemberben kezdődött, ezt a filmek főszereplője, Eddie Redmayne is megerősítette. Elmondása szerint már lassan két hete, hogy ismét munkához láttak, de a korábbiakhoz képest, most szigorú előírások betartásával zajlanak a felvételek.

“Egy teljesen új folyamatba csöppentünk. A gyakori tesztelések és a maszk viselése lett a megszokott. Azon gondolkodom, a maszk vajon mennyire befolyásolja a kreativitásunkat, hiszen emberek vagyunk és szükségünk van visszajelzésre a munkatársainktól, de megnyugtató, hogy bár nehézségekkel szemben, de mindenki a legjobb formáját hozza” – mesélte Redmayne.

A Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részének címéről még nem érkezett információ, de a premier dátum szerint, jövő novemberben már a mozikba kerül a varázsvilág egy újabb remekműve.