Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Joaquin Phoenix beteg emberek videóival inspirálódott JOKER szerepére

Teljesen elakarta veszíteni a kontrollt önmaga felett.

Azt már biztosan tudjuk, hogy a Joker igencsak távol áll majd az eddig ismert DC-univerzumos produkcióktól (akárcsak a Bruce Wayne komornyikjának fiatalkorát bemutató Pennyworth sorozat) és most egy újabb érdekességet árult el a film kapcsán annak főszereplője.

Joaquin Phoenix elárulta, hogy a tökéletes realisztikus röhögőgörcs előadásához reflexszerű nevetési rohamoktól szenvedő embereket figyelt meg.

Olyan emberekről néztem videókat, akiknél patológiás nevetés figyelhető meg, ami egy olyan mentális betegség, amelynek hatására az ember elveszti a kontrollt az arcjátéka felett.

A Joker film a pletykák szerint egy mentálisan beteg ember jellemrajza lesz, de olyan pletykák is szárnyra keltek, miszerint a Joaquin Phoenix által alakított Arthur Fleck nem is az igazi Joker lesz, hanem az ő tettei inspirálják majd a későbbi Joker karakterét. (Az egyelőre gyenge lábakon álló teória alapja, hogy a filmben az ifjú Bruce Wayne is felbukkan és tekintve a köztük lévő korkülönbséget nem lehetnének később egymás nemezisei.)

Bárhogy is lesz, októberben végre minden kiderül.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<