Áprilisban érkezik a Jóbarátok mind a 10 évada az HBO GO felületére

Április 15-én érkezik az HBO GO felületére a Jóbarátok (Friends) és egyből mind a 10 évad elérhető lesz, szinkronosan is.

Sajtóhírek szerint az HBO több mint 400 millió dollárt fizetett a sorozat jogaiért, emiatt tűnt el a széria a Netflix és más streaming-szolgáltatók kínálatából is.

A Jóbarátok az 1990-es évek legnagyobb hatású sorozata. Első epizódja 1994. szeptember 22-én került adásba az Egyesült Államokban az NBC csatornán, az utolsó, 236. epizód pedig 2004. május 6-án.

Az HBO egyébként tavaly szerette volna ismét összehozni a szereplőket, de a koronavírusjárvány miatt a Jóbarátok különkiadásának felvételét el kellett halasztani, ha minden igaz ebben a hónapban tudják elkezdeni a munkálatokat.

A nagysikerű sorozat hat, a húszas éveiben járó fiatal (három férfi és három nő) mindennapjait követi nyomon. A sorozat főszereplői Rachel Karen Green, az elkényeztetett “apuka-kislánya”; Monica Eustace Geller, a kényszeresen rend- és tisztaságmániás séf; Chandler Muriel Bing, a viccelődő okostojás, a szerelemben szerencsétlen irodakukac; Joseph ‘Joey’ Francis Tribbiani, a szexmániás, gyerekded színész; Ross Eustace Geller, az elvált, stréber paleontológus és Phoebe Buffay, a szórakozott hippi, masszőz, énekesnő és dalszövegíró.

A Warner azt követően vásárolta vissza az által gyártott Jóbarátok jogait hogy bejelentette HBO Max néven globális streaming-szolgáltatást indít, amelynek egyik alappilléreként tekinthetünk a Jóbarátokra.

Az HBO Max 2021 második felében Magyarországra is megérkezik, de ennek pontos részletei még nem ismertek.