Jöhet is a BOLDOG HALÁLNAPOT! 2.

A Jason Blum produceri felügyelete mellett készített Boldog halálnapot! mindössze 5 millió dollárból készült, de az előrejelzések szerint 25 millió dollárral nyit majd a moziban – így érthető módon a Blumhouse-nál ütnék a vasat, amíg meleg.

A cég jó néhány sikeres franchise-on van már túl (Paranormal Activity, Insidious, A bűn éjszakája), és lehet, hogy a Boldog halálnapot! lesz a következő.

Az Idétlen időkighez hasonló, csak épp horrorosra vett sztoriban állítólag nem derül ki pontosan, minek köszönhető, hogy a főhősnő időhurokba kerül, mivel a film elsősorban a hogyanokra és nem a miértekre koncentrál. De a rendező Chris Landon a Cinemablendnek azt nyilatkozta a folytatásban a miértekre is választ ad majd.

Nemcsak, hogy beszélgettünk már a folytatásról, pontosan tudom is, hogy mit akarok. Tudom, mi lesz benne, de erről egyelőre nem beszélhetek. És ez most nem ködösítés, mert tényleg ott van az a bizonyos “ha”. Ha olyan hatalmas szerencsénk lesz, hogy csinálhatunk még egy ilyen filmet, akkor megvan, hogy az miről fog szólni.

Elnézve a nyitóhétvége eredményeit nincs már ott az a bizonyos “ha”.

Forrás IGN
Szólj hozzá