John Cho a lánya után kutat – Searching előzetes

-

Eltűnhet valaki nyom nélkül?

Újabb előzetes érkezett a Searching című thrillerhez, ami végig számítógépek és telefonok képernyőjén fog játszódni. Persze ez a koncepció nem újdonság, hiszen a 2014-es Unfriended című horror is ezt a megoldást alkalmazta. A két filmet azonban nemcsak a stílus köti össze, hanem az is, hogy mindkettőben nagy szerepet játszik a közösségi média.

A Searching története szerint Kim (John Cho – Az ördögűző-sorozat) tinilánya nyom nélkül eltűnik. Miután a hatóság nyomozása eredménytelennek bizonyul, az apa megpróbál lánya digitális lábnyomaira akadni annak laptopjában.

Az izgalmasnak tűnő alkotást az elsőfilmes Aneesh Chaganty dirigálta, a főszerepet játszó Cho mellett feltűnik Debra Messing, Joseph Lee és Sara Sohn is.

A Searching augusztus 3-án érkezik az amerikai mozikba.

Kapcsolódó

Új előzetest kapott a Netflix A piros pont című filmje

Remek thrillernek ígérkezik a vadászok elől menekülő házaspár története.

Napéjegyenlőség sorozatkritika

Befutott a dán Equinox című, magyarul Napéjegyenlőség címre keresztelt misztikus sorozat amely egyszerre hozza a skandináv krimik nyomasztó hangulatát, miközben a kelta okkult- és mondavilág útvesztőiben is kitérőt tesz.

Neill Blomkamp titokban rendezett egy természetfeletti thrillert

A Deadline értesülései szerint Neill Blomkamp szinte titokban, szigorú járványügyi korlátozások mellett, a kanadai British Columbiában forgatott egy nagyjátékfilmet The Unlocked címen.

Sorozatajánló: Alice Határországban

A Netflix új sorozatáért rajongani fognak a Kocka- és a Fűrész-filmek, na meg a szabadulószobák szerelmesei.

Most a címlapon

Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie Utolsó éjszakája a Sohoban

Még mindig nincs pontos premierdátuma Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, ami 2021 egyik leginkább várt filmje. Előzetesünk sincs még, de...

Dér Heni is jogi lépéseket tesz az internetes trollokkal szemben

Dér Heni az utóbbi időben egyre több gyűlölködő és negatív kommentet kapott, ezért úgy döntött, hogy Schobert Norbihoz hasonlóan jogi lépéseket tesz az őt vegzáló trollok ellen.

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének a testőre

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének testőre.

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet