Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

John Krasinski szerepel a Doctor Strange 2-ben, jönnek az X-Menek az MCU-ba

Egy új pletyka azt sugallja, hogy az X-Menek bemutatkoznak a Marvel 4. fázisában, John Krasinski és Giancarlo Esposito is fontos szerepet kaphat a Marvel Filmes Univerzumban.

Mióta a Disney megszerezte a FOX által az X-Menek és a Fantasztikus Négyes jogait tulajdonképpen napi szinten terítéken van, hogy ezeket a hősöket mikor vezeti be a saját, pontosabban a Marvel Filmes Univerzumába.

Egy új pletyka szerint erre már nem is kell sokat várnunk. Mint mi is beszámoltunk róla, John Krasinski pár hete tárgyalt a Disneyvel, igaz akkor azt gondoltuk, hogy a Fantasztikus Négyes-filmről lehet szó, ugyanis Krasinski régóta szeretné magára ölteni Mr. Fantastic szerepét.

A Marvel egyik legnagyobb szivárogtatója (aki sokak szerint a Marvel legnagyobb marketingese valójában), Roger Wardell ugyanis azt mondja Kevin Feige elkötelezett az X-Menek bevezetése mellett és jó eséllyel a Fantasztikus Négyes mellett is (bár azt nem írta Wardell), Krasinski mellett pedig Giancarlo Esposito-nak (Breaking Bad, The Mandalorian) is nagyon fontos szerepet szán.

Giancarlo Esposito
Giancarlo Esposito

A X-Menek (és az F4) állítólag a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában filmben debütálhatnak, aminél alkalmasabb filmet nem is nagyon találhattak volna a Marvel Filmes Univerzum tovább bővítéséhez. Izgatottan várjuk a fejleményeket.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<