John Krasinski szerepel a Doctor Strange 2-ben, jönnek az X-Menek az MCU-ba

-

Mióta a Disney megszerezte a FOX által az X-Menek és a Fantasztikus Négyes jogait tulajdonképpen napi szinten terítéken van, hogy ezeket a hősöket mikor vezeti be a saját, pontosabban a Marvel Filmes Univerzumába.

Egy új pletyka szerint erre már nem is kell sokat várnunk. Mint mi is beszámoltunk róla, John Krasinski pár hete tárgyalt a Disneyvel, igaz akkor azt gondoltuk, hogy a Fantasztikus Négyes-filmről lehet szó, ugyanis Krasinski régóta szeretné magára ölteni Mr. Fantastic szerepét.

A Marvel egyik legnagyobb szivárogtatója (aki sokak szerint a Marvel legnagyobb marketingese valójában), Roger Wardell ugyanis azt mondja Kevin Feige elkötelezett az X-Menek bevezetése mellett és jó eséllyel a Fantasztikus Négyes mellett is (bár azt nem írta Wardell), Krasinski mellett pedig Giancarlo Esposito-nak (Breaking Bad, The Mandalorian) is nagyon fontos szerepet szán.

Giancarlo Esposito
Giancarlo Esposito

A X-Menek (és az F4) állítólag a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában filmben debütálhatnak, aminél alkalmasabb filmet nem is nagyon találhattak volna a Marvel Filmes Univerzum tovább bővítéséhez. Izgatottan várjuk a fejleményeket.

Kapcsolódó

Új szereplőt igazolt a Marvel She-Hulk sorozata

Ginger Gonzaga is szerepet kapott a Disney Plusra készülő Marvel-sorozatban, a She-Hulk-ban.

Kisebb botrány alakult ki a Lelki ismeretek szinkronizálása miatt

Karácsonykor került fel a Disney Plus kínálatába a Pixar új családi animációs filmje, a Lelki ismeretek, amely körül kisebb-nagyobb botrány alakult ki.

Brutális szereposztással jön David O. Russell új filmje

Margot Robbie, Christian Bale és John David Washington mellé ugyanis most további szereplőket jelentettek be.

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

Most a címlapon

Superman & Lois sorozat: ahogy eddig nem láthattuk Supermant

Dolgozó apa. Családi vállalkozó. Szuperhős.

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

A Hírstart ajánlata