Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Johnny Depp emberi ürüléket talált az ágyában

Johnny Depp és Amber Heard ügye ismét téma, a színész ugyanis perre vitte a The Sun azon állításait, miszerint verte volna Amber Heardöt.

Johnny Depp és a The Sun című brit lap kiadójának, a News Group Newspapersnek nem sikerült peren kívül megegyeznie, kedden megtartották az első tárgyalást a Johnny Depp válásával kapcsolatos rágalmazási ügyben.

Johnny Depp ugye azt állítja, nem igaz, amit a Sun írt, ő soha nem bántalmazta volt feleségét, Amber Heardöt.

Az első tárgyalási napon először a vallomásokat olvasták fel. Depp továbbra is ragaszkodik ahhoz, soha nem emelt kezet volt feleségére, Heard viszont többször is megütötte őt. És mesélt arról is, hogy akkor döntött úgy, hogy jobban teszik, hogy elválnak, amikor észrevette, hogy valaki – vélhetően Heard vagy egyik barátja –, a közös ágyukba végezte el a dolgát, a színésznő pedig ártalmatlan tréfaként kezelte az ügyet. Az alperes, a News Group Newspapers pedig természetesen továbbra is kiáll amellett, hogy a Sun nem hazudott, Depp igenis bántalmazta a feleségét.

Miután mindkét fél vallomását felolvasták, a színészt a tanúk padjára hívták. A meghallgatáson többek között bemutattak egy videót, amit Heard készített, és amin állítólag Depp látható, amint üvegeket vagy poharakat dob a földre. A színész elismerte, valóban voltak alkoholproblémái, mielőtt elvonóra ment volna napi 30 ezer dollárt költött borra, de hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy az italtól erőszakos lett volna, és akárhányszor kiéleződött a helyzet közte és a felesége között, megpróbált elvonulni.

A színész azt is elismerte, hogy kábítószereket is fogyasztott. Állítása szerint 11 éves volt, amikor elkezdett rájárni édesanyja gyógyszereire, és 14 éves korára már szinte mindenféle drogot kipróbált, kivéve például a ketamint, állítja. A Sky News beszámolója szerint a Sun jogi képviselője azt is feszegetni kezdte, hogy Depp milyen híres barátaival drogozott együtt a múltban.

A BBC szerint a per körülbelül három hétig tart majd, és videócseten keresztül vallomást tesz majd Depp két korábbi partnere, Vanessa Paradis és Winona Ryder is.

Forrás Index
<