Johnny Depp listát vezetett arról kikkel csalta meg őt Amber Heard

A The Sun című brit napilap még 2018-ban címlapon hozta le, miszerint Johnny Depp verte Amber Heardot. Már a harmadik hete tart Johnny Depp és egykori felesége, Amber Heard botránypere a londoni legfelsőbb bíróságon, amelybe azért vágtak bele, mert a színész jogi lépéseket tett a The Sun című brit napilap kiadója és annak főszerkesztője ellen, miután egyik, 2018-ban közölt cikkükben feleségverőnek titulálták őt

Aztán úgy tűnt valójában fordítva történt az eset, sőt olyan is előfordult, hogy Amber Heard – vagy egy ismerőse – odakakkantott Johnny Depp ágyára, hogy így álljon bosszút a színészen miután összevesztek.

Miközben egyre több petíciót indítanak azért, hogy Amber Heardot kirakják az Aquaman folytatásából, addig nagyon úgy tűnik, hogy Johnny Deppnek már mennie is kell A Karib-tenger kalózai univerzumból, ugyanis a helyét Margot Robbie veszi át.

A napokban kiderült az is, hogy havi 10 millió forintot költött borokra Johnny Depp, de Amber Heard ma még extrémebb dolgokat állított. Egyrészt azt állítja, hogy Johnny Depp többször is megfenyegette, hogy megöli, másrészt meg Heard állítása szerint Depp rendkívül féltékeny volt, ezért hosszú listát vezetett arról, mely hollywoodi színészekkel csalhatta meg őt, jóllehet a színésznő határozottan tagadja, hogy hűtlen lett volna. A filmcsillagok között szerepel Leonardo DiCaprio és Channing Tatum neve is: előbbit állítólag tökfejnek, utóbbit krumplifejűnek nevezte Depp.

Depp tartotta magát ahhoz a nézethez, hogy minden színész le akart feküdni velem, vagy viszonyt folytattam velük. Azzal próbált meg csőbe húzni, hogy elvette a telefonom, vagy azt mondta, valaki elárulta neki, hogy viszonyom volt vele, és úgy viselkedett, mintha bizonyítéka is lenne erre – pedig tényleg nem léptem félre. Azzal vádolt, hogy minden színésztársammal lefeküdtem; minden film után ezt állította. Szerinte Eddie Redmayne-vel, James Francóval, Jim Sturgesszel, Kevin Costnerrel, Liam Hemsworth-szel, Billy Bob Thorntonnal, Channing Tatummal és nőkkel is megtörtént, beleértve Kelly Garnert is. Azzal is megvádolt, hogy olyan színészekkel is viszonyom volt, mint Leonardo DiCaprio, akivel együtt mentem meghallgatásra. Ezzel gúnyolódott, különösen, ha részeg volt vagy betépett” – magyarázta Heard, aki hozzátette: a helyzet rosszabb volt, valahányszor szexjelenetet forgatott. Depp a filmszkriptek másolatait is megszerezte, csak hogy ellenőrizze őt.

Forrás Mirror Blikk
Szólj hozzá