Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Johnny Depp Mortdecai-a is hatalmas bukás

Mondom mely filmek teljesítettek jobban a múlt héten a moziban, mint a Johnny Depp mellett is impozáns szereposztással (Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Olivia Munn) bíró Mortdecai címet viselő akcióvígjáték: Mindegyik.

Mortdecai

Az Amerikai mesterlövész a 4. héten további 64 milliót tudott összeszedni, ezzel már több mint 200 milliónál jár – csak az USA-ban. Egyébként 58 milliós büdzséből készült.

Jennifer Lopez az imdb-n 4,6-on álló The Boy Next Door (A szomszéd fiú) című filmje 15 millió dolláros nyitóhétvégével kezdett. (Nálunk majd csak márciusban lesz bemutatva.) A szomszéd fiút kemény 4 millió dollárból készítette Rob Cohen, szóval már most bőven visszahozta a befektettett összeg háromszorosát.

A cukimackó Paddington 12 milliót tett hozzá a korábbi 28-hoz.

A Bérhaverok címet viselő vígjáték is majd 12-t tett hozzá a korábbi 28-hoz.

Az Elrabolva 3. még mindig január egyik legnagyobb meglepetése, a filmre még a negyedik héten is rengetegen beültek, ami újabb 7,5 milliót hozott az összesen már 76 milliónál járó filmnek. Jön is majd az a negyedik rész, hiszen összesen 48 millióból készült.

A Kódjátszma 7 milliót tett hozzá a korábbi 53-hoz.

A Strange Magic 5,5 millióval nyitott.

A Selma ugyanennyit tett hozzá az elmúlt hetekben összeszedett 34-hez.

Na és akkor:

A Johnny Depp főszereplésével készült, 60 milliós büdzséből összerakott vígjáték, a Mortdecai 4,125,000 dollárt szedett össze, alig többet mint a szintén Johnny Deppes, sokadikhetes Vadregény, amelynek 3,8 millió dollárt sikerült összeszednie.

<