Hír és közéleti magazin

A stúdió – is – Leonardo DiCapriot akarja Jokernek!

Bár elsőre sokan megmosolyogták amikor felmerült, hogy Scorsese produceri szerepvállalása miatt akár még Leonardo DiCaprio is lehetne Joker, de úgy tűnik, hogy nem csak a nézőkben, de a Warner Bros. stúdióban is felmerült ez a lehetőség.

Oké, már az sem volt éppen érthető, hogy a szuperhősuniverzumot, a blockbustereket, a franchise-okat világ életében kerülő Martin Scorsese hogyan került kapcsolatba a Joker eredetfilmmel, hiszen nem valószínű, hogy a pénz motiválná, vagy hogy elment az esze, sokkal inkább valószínűsíthető, hogy szabad kezet kapott a stúdiótól Todd Phillips (Másnaposok, Haverok fegyverben) rendező irányítását és a projekt irányvonalát illetően is és a film sokkal inkább lesz gengszterfilm, mint szuperhősmozi.

Két JOKER-film is készül!

Ha pedig így lesz, akkor a fenti filmeket szintén messziről kerülő DiCaprio szerepvállalása sem lehetetlen. Sőt, valószínűleg a Warner megfogná vele az isten lábát, hiszen végre találnának egy olyan színészt a szerepre, akit a közönség is izgatottan vár.

The Hollywood Reporter értesülései szerint a Warner jelenleg is egyeztet Scorsesevel, hogy vele együtt DiCaprio is érkezzen a “csomagban”. És bár ez pár évvel ezelőtt elképzelhetetlennek tűnt volna, azért arra sem sokan tettek volna nagy pénzt, hogy Tom Hardy Bane karaktere után Venom bőrébe is belebújik, vagy hogy Martin Scorsese csatlakozik a DC-univerzumához.

Tom Hardy alakíthatja Venom karakterét

Azt még nem tudni, hogy a Joker-mozi mikorra várható, de az bizonyosnak tűnik, hogy a 80-as évekbeli Gotham City gengszterháborújába kalauzolja majd a nézőket.