Jön a Cobra 11 18. évada az RTL Klubra

-

Felrobbanó autók, üldözés, látványos akciójelenetek, ez a Cobra 11, mely az RTL Klub egyik legnépszerűbb bűnügyi sorozata. A német autópálya-rendőrség két nyomozója, Semir és Ben ? a vasárnap kezdődő 18. évadban – tovább üldözi a bűnözőket.

cobra11 uj 18 evad

A Cobra 11, eredeti német címén ?Alarm für Cobra 11? 1996 óta fut, népszerűsége töretlen szerte Európában. Sőt, nemrégiben egy mongol csatorna is megvásárolta a szériát. A sorozat legrégebbi szereplője Erdogan Atalay aki 17 éve alakítja Semir Gerkhan főfelügyelőt.

Az elmúlt másfél évtized alatt az akciók során több, mint 3100 gépjárművet törtek össze. A legdrágább ?vendégszereplő? autó egy közel kilencmillió eurót érő Fulda Exelero Maybach volt, mely karcolások nélkül megúszta a forgatást.

Egy dupla epizód erejéig a sorozatba visszatér egy régi szereplő, André Fux, azaz Mark Keller, aki alatt már a való életben is gyulladt ki autó. A színész reggelit indult vásárolni egyik vasárnap Mustang Shelby GT 500-as autójával, amikor hirtelen lángok törtek fel a motortérből. Bár a tűzoltók hamar kiértek, az autó eleje teljesen kiégett. A járókelők, látva a jelenetet, néhány percig azt hitték, hogy egy Cobra 11 forgatásba csöppentek. A színész a sorozatban – szerepe szerint – tragikusan elhunyt, ám hogy visszatérését hogyan oldották meg a készítők, az hamarosan a magyar nézők számára is kiderül. Az évad végén Ben Jäger (Tom Beck) karakterét is lecserélik, Semir társa zenei karrierbe kezd.

Kapcsolódó

THE INTERNATIONAL – Akciósorozatot készít Stallone és Lundgren

Ketten együtt 135 évesek, de még mindig akcióznak.

A TREADSTONE sorozattal bővül tovább a Jason Bourne-univerzum

Az USA Network pilot nélkül, egyből teljes évadra rendelte be a szériát.

WHISKEY CAVALIER – A sorozat amit már előre utálnak

Ez az a sorozat, ami miatt a távozást fontolgatja a The Walking Dead Maggieje.

Kellett már egy olyan sorozat, mint a SIX

A Válaszcsapás elkaszálásával (amit azóta újból berendeltek) nem igazán maradt olyan akciósorozatunk, amelyben egy különleges katonai egység életét követhetnénk...

Most a címlapon

Megérkezett A nomádok földje szinkronos előzetese

A számos díjat elnyert, Oscar-esélyes film, a Frances McDormand főszereplésével készül A nomádok földje a magyar mozikba is látható lesz.

Ben Affleck kidobta a kukába Ana De Armas posztereit

Ben Affleck és Ana de Armas szakításától hangos Hollywood, meg a brit bulvársajtó.

A Bridgerton család főszereplője hajnalban kelt, hogy a szexjelenetekre rágyúrjon

Rege-Jean Page a Netflix médiabirodalom legújabb sztárja, aki eléggé megdobogtatta a női nézők szívét A Bridgerton család címet viselő sorozatban.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet