Sorozatos hírek Jön a Fargo 4. és a NOS4A2 2. évadának magyar premierje...

Jön a Fargo 4. és a NOS4A2 2. évadának magyar premierje az AMC-re

Noah Hawley Fargo szériája Emmy-, Golden Globe- és Peabody-díjazott. Az új, 11 részes 4. évad főszereplője Chris Rock. A NOS4A2 sorozat főszerepében visszatér az Emmy-jelölt Zachary Quinto. Az AMC saját gyártású sorozata Joe Hill 2013-as bestsellere nyomán készült.

A Fargo 4. évadáról:

A Fargo negyedik évada Kansas City városában játszódik. 1950-ben járunk, amikor Loy Cannon (akit Chris Rock alakít), az afro-amerikai bűnöző család feje ingatag fegyverszünetet köt a rivális olasz maffiával, és megosztva irányítják az alvilágot. Törékeny szövetségük megerősítése érdekében a két család a saját gyermekei bőrét viszi a vásárra. Loy Cannon átadja legidősebb fiát az ellenségének és viszont, a riválisa fiát pedig sajátjaként kell nevelnie. Amikor a Kansas City-i maffia vezetője kórházba megy rutinműtétre, majd meg is hal, váratlan események láncolata indul el.

A NOS4A2 2. évadáról:

Nyolc évvel az első évad eseményei után Vic McQueen eltökéltebb, mint valaha. El akarja pusztítani Charlie Manxet. Charlie, miután megtapasztalja saját halandóságát, kétségbeesetten próbál bosszút állni Vicen, ám ezúttal arra a személyre irányítja a bosszúját, aki Vic számára a legfontosabb – a nyolcéves fiára, Wayne-re. A Wayne-ért folytatott küzdelemben mindketten kénytelenek szembenézni a múltban meghozott hibás döntéseikkel, és arra kényszerülnek, hogy meghatározzák, kik ők és hol a helyük ebben az új világban.

Zachary Quinto immár nem csak egyik főszereplője, de producere is a sorozatnak.