Jön a Farm VIP és visszatér A Nagy Duett is a TV2-re

A Big Picture névre keresztelt konferencián nem csak az RTL Klub, hanem a TV2 is nagy bejelentést tett.

A TV2-re a 2018-as évadot követően visszatér A Nagy Duett, amelynek a 7. évadát fogják műsorra tűzni. A Nagy Duett a TV2 showműsora, amelyben minden pár egy zenei tehetségből és egy magyar hírességből áll. A Nagy Duett 7. évadáról egyelőre semmilyen részletet nem tudni, az biztos, hogy 2021 tavaszán a képernyőre kerül.

Fischer Gábor programigazgató azt is elárulta, hogy a hétvégén már beharangozott Nicsak, ki vagyok? 2. évada heteken belül elrajtol a TV2-n.

Hamarosan érkezik a Farm VIP is, amely még idén elrajtol a TV2-n. A TV2 legújabb realityjének helyszíne egy hatalmas birtok lesz, ahol megtalálhatóak a mezőgazdasági munkához szükséges földek, veteményesek és állatok, illetve egy komfortos kúria és egy lelakott pajta. A birtok gazdájához érkeznek meg kényelmes életüket hátrahagyva hírességeink, hogy a következő bő egy hónapot a civilizációtól teljesen elzártan töltsék. Két hétfős csapat lesz, az egyik a kúriában, a másik a pajtában lakik majd.

Jövőre jön a Sztárban sztár leszek! 2. évada is, ezt már idén műsorra akarta tűzni a csatorna, azonban a koronavírus-járvány miatt halasztaniuk kellett.

Még idén megérkezhet a Séfek séfe 3. évada, amelynek műsorvezetője az első évadhoz hasonlóan Ördög Nóra lesz. A gasztro-reality zsűrijében ezúttal is Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András lesznek.

Az is biztos, hogy jövőre ismét műsorra kerül az Exatlon Hungary, a részletekről később ad majd tájékoztatást a csatorna.

Szólj hozzá