Jön a Feketelista 2. évada a Viasatra

-

A világ legkeresettebb bűnözője, Raymond Reddington új nevekkel és új ellenségekkel folytatja ellentmondásos együttműködését az FBI-jal ? Magyarországon kizárólag a VIASAT3 műsorán.

feketelista

Az április 16-án 21 órakor debütáló második évad bepillantást enged Red titkokkal teli múltjába: fény derül a rejtélyes Berlin kilétére, de felbukkan Reddington felesége is. Kiderül az is, hogy a férfi egy szövevényes összeesküvés titkairól is többet tudhat, mint amennyit megoszt munkaadóival. A második évad vendégszereplői között feltűnik az Oscar-díjra jelölt David Strathairn, valamint Ron Perlman is.

Feketelista ?április 16-tól minden csütörtökön 21 órától dupla epizóddal a VIASAT3 műsorán, ezt követően pedig a Viasat Play kínálatában!

Kapcsolódó

A Babilon Berlin 3. évadában a filmipar kerül górcső alá

Hosszú kihagyás után folytatódik a valaha készült legdrágább német sorozat, amely az ország 20-as éveibe, a weimari köztársaság káoszába tesz fordulatos kirándulást.

Megérkezett a Netflixre a Lupin sorozat

Omar Sy játssza a főszerepet a Lupin című új sorozatban.

Két új török sorozat is érkezik: Jön Az én lányom és A csodadoktor is a SuperTV2-re

Két új török sorozattal indítja az új évet a TV2 Csoport. A TV2 műsorán Az én lányom, a Super TV2-n A csodadoktor látható január 4-től.

Jön a Fargo 4. és a NOS4A2 2. évadának magyar premierje az AMC-re

Dupla sorozatpremierrel nyitja 2021-et az AMC. Január 4-én 22:00 órakor a NOS4A2 2., rögtön ezt követően a Fargo 4. évada indul, 22:45-kor.

Most a címlapon

Kárpáti Rebeka megmutatta a fenekét, hogy önbizalmat öntsön másokba

Kárpáti Rebeka arra próbálja meg felhívni a figyelmet, hogy az emberek ne legyenek elégedetlenek önmagukkal.

Három új versenyző jött az Exatlonba

Ezzel megint mindkét csapat 8-8 tagú, ismét egyformák az esélyek.

Wonder Woman 1984 filmkritika

A Wonder Woman 2017-ben bemutatott első része attól volt jó, hogy volt szíve. Filmtechikailag abban is találhattunk kivetni valót,...

Sorozat lesz a Dungeons & Dragons-ból is

Az Entertainment One (eOne) leszerződtette Derek Kolstad írót, hogy a Dungeons & Dragons világában játszódó sorozaton dolgozzon.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet