Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Jön A KIRÁLY KEDVENCEI sorozat az Epic Dramara

Az igaz történetet feldolgozó drámasorozat történéseit az Epic Drama csatornán követhetik nyomon az érdeklődők, 2019. április 7-től vasárnaponként 21 órakor.

Portugália, 18. század. A rendkívüli szegénységben élő, fiatal Paula az egyház kötelékébe lép. Származása eleve rabszolgamunkára ítélte volna, de az itteni élet sem túl vonzó számára. Hamar rájön azonban, hogy szépségét és női csáberejét használva igen hatékonyan javíthat helyzetén. Végül magát a királyt, V. Joãot sikerül magába habarítania, akivel egy életen át tartó viszony veszi kezdetét. Sem ezt, sem törvénytelen fiú gyermeküket nem nézi jó szemmel a királyné, aki odáig jut, hogy bármi áron száműzné őket a királyi udvarból.

A sorozat Portugáliában több elismerést bezsebelt, megnyerve például a Portugál Filmakadémia áhított Sophia-díját, legjobb sorozat kategóriában. A főszerepet játszó Joana Ribeirot 2018-ban a legjobb színésznőnek kiáltották ki a Premios Aquilán.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<