Jön a Konyhafőnök 7. évada

-

Augusztus 3-án rajtol a Konyhafőnök új évada az RTL Klubon és a gasztro-valóságshow az RTL Klub közleményben tett ígérete szerint botránnyal és kiborulásokkal tér vissza a képernyőre.

A csatorna azt írja közleményében, hogy ezúttal casting-epizódokat is hoznak, és természetesen sokan nehezen viselik majd a negatív kritikát, amit természetesen be is mutatnak a nézőknek.

A Konyhafőnök új évada augusztus 3-tól minden hétköznap 20:10-tól lesz látható az RTL Klubon, ami azt is jelenti, hogy a Barátok közt már megint új időpontba, este 22:00-ra kerül.

Kapcsolódó

Online programokkal jelentkezik idén az Olasz Gasztronómiai Világhét

Online programokkal: filmvetítésekkel, webináriummal és főzőtanfolyammal jelentkezik az V. Olasz Gasztronómiai Világhét november 23. és 29. között.

A Konyhafőnök VIP: Horváth Cintia egy kis műanyagot is turmixolt az ételbe

Cinti minden erejével azon volt, hogy befejezze az ételét, azonban egy kis baleset megnehezítette a dolgát: bedarálta a turmixgép kupakját.

A Konyhafőnök VIP: Hujber Feri páratlan hasonlattal magyarázta meg mi van a tányérján

A színésznek meggyűlt a baja a séf ételének egyik elemével, azonban anélkül nagyon lapos lett volna az étele, emiatt kénytelen volt feltalálni magát.

Ma újabb 10 sztárral folytatódik A Konyhafőnök VIP

Ma ismét bemutatkozik 10 sztár a konyhapult mögött.

Most a címlapon

Ben Affleck a gyerekei miatt vállalta Batman szerepét

Most kiderült, igazából nem bánta meg Batman szerepét, mert nyomós okkal vállalta el: A gyerekei miatt.

Az megvan, amikor Tom Cruise F1-es autót vezetett?

Néha jólesik elővenni régi videókat, egyebek mellett azért, mert aki ma hatalmas Mission: Impossible vagy csak éppen Tom Cruise-rajongó,...

Matt Damon is szerepelni fog a Thor: Szerelem és mennydörgésben

Egyelőre nem tudni, hogy a Love and Thunderben mekkora szerep jutott Mattnek, de az biztos, hogy otthonosan mozog majd a díszletben.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet