Filmek, sorozatok, kultúra

Jön a modernizált Mafia-trilógia!

Az első rész felújításán még dolgoznak, a másik kettő közben már el is készült!

A 2K Games bejelentette a Mafia: Trilogy játékcsomagot. A kezdeményezés legörvendetesebb része, hogy a Hangar 13 fejlesztőcég a nulláról újraalkotja PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra az első részt a Mafia III motorjával.

A Mafia: Definitive Edition nem pusztán grafikai ráncfelvarrás: a kor követelményeinek megfelelően modernizálták és kibővítették az irányítását, jobb minőségben újra felvették a szimfonikus zenéjét, továbbá történettel kapcsolatos új elemek és átvezetők is találhatóak benne. A játék 2020. augusztus 28-án jelenik meg.

A második és harmadik Mafia új változatai máris elérhetőek PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra, az eredeti játékokat a Steamen, a PlayStation Store-ban és az Xbox Áruházban megvásároltak pedig ingyen megkapják a Definitive Edition kiadásaikat.

Az új kiadások egyenként és a Mafia: Trilogy csomagban is megvásárolhatóak minden platformon.

mafia-definitive-edition-2020

„Közel 20 évvel a Mafia sorozat kezdete után most remek lehetőségünk van, hogy játékosok új generációjának mutassuk be ezt a közkedvelt szériát, és alkalmat adjunk a rajongóknak, hogy újra átéljék Tommy történetét káprázatos látványvilág, valamint új sztori elemek és játékmechanikák kíséretében.” – idézi az Ipon.hu Haden Blackman-t, a Hangar 13 elnökét a bejelentés kapcsán.

A Mafia I: Definitive Edition az alapoktól felépített remake lesz új dialógusokkal, kibővített háttértörténetekkel és plusz átvezetőkkel frissített forgatókönyvvel, mindez vadonatúj játékmenet szakaszokkal és funkciókkal kibővítve. A játék a Mafia III motorját fogja használni.

mafia_definitive_edition

Forrás Origo Ipon
Facebook
<