Jön a Szerb film vágatlan változata

-

A 21. század (vagy inkább mindenidők!) legmegosztóbb és legundorítóbb extrém horrorfilmje, a Szerb film január 19-től kezdődően, első ízben jelenik meg Blu-ray és DVD formátumban vágatlanul, cenzúrázatlanul és lenyűgöző 4K HD formátumban az Unearthed Films révén.

Ha már egy ideje, vagy még soha nem tapasztaltad meg a Szerb film lélekemésztő romlottságát, alább megnézheted az előzetesét, de előre szólunk, sokkoló lehet!

A Srdjan Spasojevic által rendezett, 2010-ben benutatott Szerb filmben Milos, a nyugalmazott pornósztár feleségével, Maria-val és a hatéves kisfiával, Petarral normális családi életet él a zűrzavaros Szerbiában, igaz anyagi problémáik vannak.  Milos ekkor ismerkedik meg Vukmirrel – a pornóipar titokzatos, fenyegető és politikailag hatalmas alakjával. A Vukmir új produkciójában betöltött főszerep élete végéig megoldaná Milos és családja anyagi problémáit. Csakhogy Milos ezzel a szereppel a felfoghatatlan kegyetlenségek és bántalmazások világába keveredik, egy olyan világba amelyet azelőtt elképzelni sem bírt. Milosnak mindent fel kell áldoznia – büszkeségét, erkölcsét, józan eszét, és talán még a saját életét is.

Most a címlapon

Az Exatlon Hungary legutóbbi kiesője óriási dobásra készül

Az Exatlon Hungary legutóbbi végjátékában mindkét csapat azért küzdött, hogy ne közülük kerüljenek ki a pénteki párbajozók, és ne...

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza.

Box office: Liam Neeson új akciófilmjére ültek be a legtöbben az amerikai mozikban

Liam Neeson új akciófilmje, a The Marksman vette át a hétvégi észak-amerikai kasszasikerlista vezetését. A filmre premierhétvégéjén 3,2 millió dollárért (956 millió forintért) váltottak jegyet a nézők a mozikban.

WandaVision: Ha semmit nem értettél, itt egy kis segítség

Miért alszik Wanda és Vízió külön ágyban? Mi az a hagyományos sokoviai köszöntés? Miért mászott ki egy méhész a csatornából? Cikkünkből megtudod!

A Hírstart ajánlata

Kapcsolódó bejegyzésekNeked ajánljuk
Ez is érdekelhet