Filmek, sorozatok, kultúra

Jön a The Walking Dead: Carol és Daryl – így látják az új sorozatot a főszereplők

A rajongók körében csak Carylnek becézett páros a The Walking Dead-sorozat végét is túléli, saját sorozatot kapnak.

Tegnap este jelentette be az AMC, hogy a The Walking Dead véget ér a 11. évaddal. A hír nem volt benne a levegőben, sőt az alkotók és a csatorna terveiben sem, de a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt egy olyan lehetőséget kellett választaniuk, amivel kevésbé sérülnek a rajongók és méltó lezárást kaphat a sorozat.

Daryl-Dixon-Carol-Peletier

Azt már korábban is tudtuk, hogy Melissa McBride-dal és Norman Reedus-szal, vagyis a Carol Peletiert és Daryl Dixont alakító színészekkel sokáig tervez az AMC, igaz akkor még arról volt szó, hogy a The Walking Dead további évadaiban ők lesznek az első számú főszereplők.

Most úgy tűnik, hogy ők lesznek a főszereplők egy teljesen új sorozatban, aminek egyelőre nincs címe, így The Walking Dead: Carol & Daryl címen emlegetjük addig is.

TWD Caryl

Az új sorozatot a The Walking Dead jelenlegi showrunnere, Angela Kang vezeti majd, mellette Scott M. Gimple lesz a producer. Kang elmondta, hogy bár nagyon szomorú amiatt, hogy be kell fejeznie a The Walking Deadet, de már nagyon várja, hogy Daryllel és Carollal a főszerepben új perspektívákat mutasson be a The Walking Dead univerzumából. Kang azt is megjegyezte, hogy az új sorozatot is a The Walking Dead jelenlegi stábjának egy része készíti majd el.

A Carolt alakító Melissa McBride még a The Walking Dead első évadának harmadik részében (Tell It To The Frogs) debütált, azóta pedig a sorozat egyik legfontosabb szereplőjévé lépett elő, aki bántalmazott nőből egy igazi túlélő lett és akinek a karaktere még a képregényt alkotó Robert Kirkman szerint is sokkal jobb lett a tévében, mint a képregényekben.

Carol es Daryl The Walking Dead

Melissa McBride az új sorozat bejelentésére reagálva elmondta, hogy eddig is imádta a Norman Reedus-szal való közös munkát, de mindig is kíváncsi volt arra, hogy hogyan működik ez a láthatatlan kapocs Carol és Daryl között és azt várja az új sorozattól, hogy még mélyebben megismerhetjük kettejük kapcsolatát. A színésznő szerint Angela Kang alaposan felrázhatja a két szereplő hosszú múltra visszavezethető kapcsolatát.

Norman Reedus is a The Walking Dead első évadának harmadik részében mutatkozott be a sorozatban. Karaktere azért is különleges, mert eredetileg nem szerepelt a képregényekben, csakis a tévésorozat kedvéért találták ki, másrészt pedig eredetileg egészen más sorsot szántak neki. Korábban arról volt szó, hogy a The Walking Dead 11. évadát követően Norman Reedus saját kisfilmben indul majd Rick felkutatására, de úgy tűnik, hogy ez a projekt most bedőlt, vagy pedig éppen a Carollal közös sorozatának keretein belül valósul majd meg.

Norman Reedus elmondta, hogy a The Walking Dead nem csak a karrierjét, hanem az egész életét megváltoztatta, ami miatt hihetetlenül hálás. A színész azt is kiemelte, hogy a tíz évnyi közös munka a teljes stábbal családdá kovácsolta, így nagyon örül annak, hogy a The Walking Deadet követően is együtt dolgozhat a csapattal. Daryl és Carol kapcsolata mindig is a kedvenc része volt a sorozatban és nagyon várja, hogy mit lehet még kihozni ebből a kötelékből.

The Walking Dead Carol es Daryl

<