Hír és közéleti magazin

Jön a Transformers 5, 6, 7 és 8

A Hasbro a MIP Junior konferencián erősítette meg, hogy szorgosan dolgozik a Transformers-univerzum kiszélesítésén fáradozó írószoba, sőt olyannyira belelendültek, hogy további négy Transformers film biztosan lesz – aztán az isten sem állítja meg őket a 10 filmig…

Transformers 5

Az Akiva Goldsman által felügyelt írószobában egyébként 9 nagyon kreatív író ül, akik a Transformers-univerzum eddig sosem látott titkaiba avatnak majd be minket – legalábbis a Hasbro szerint.

Oké lehet benne valami, hiszen az írószoba tagjai Steven S. DeKnight (Daredevil), Ken Nolan (Black Hawk Down), Geneva Robertson-Dworet (Hibernation), Robert Kirkman (The Walking Dead), az Iron Man-t író Art Marcum és Matt Holloway, Zak Penn (X-Men: The Last Stand), Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2), Lindsey Beer (How To Nail An Alien) és Christina Hodson (Unforgettable).

Az 5. részt egyébként biztosan az eddigi Transformers-filmeket is jegyző Michael Bay rendezi, a folytatásra még nincs rendező, de nem lennénk meglepve, ha valahogy Bay kezében maradna a franchise.