Hír és közéleti magazin

Josh Trank rendező otthagyta a 2018-as Star Wars spin-offot

Az eredeti tervek szerint Josh Trank rendező készítette volna el a “kettes számú” Star Wars spin-offot (Untitled Star Wars Anthology Project (2018)), de az idén bemutatásra kerülő A fantasztikus négyes és Az erő krónikája rendezője úgy döntött, hogy kiszáll az előkészületben lévő filmből.

josh_trank

“Hatalmas megtiszteltetés, hogy egy éven át ezekkel a csodálatos és tehetséges emberekkel dolgozhattam, de hoztam egy személyes döntést és egy másik utat választottam. Rengeteg gondolat kavarog most bennem, de a legfontosabb, hogy a saját ötleteimet szeretném megvalósítani. A Star Wars-univerzum mindig is nagy hatással volt rám és így lesz ez a jövőben is, Szeretném megköszönni ezt a lehetőséget Kathleen Kennedynek, Kiri Hartnak és Simon Kinbergnek, na meg mindenkinek a Lucasfilmnél és a Disneynél. Az Erő legyen veletek!” – írta közleményében a rendező.

Trank egyébként már a Star Wars Celebration rendezvényen sem vett részt, akkor azt írta a Twitteren, hogy élete legrosszabb influenzájába szaladt bele, de a friss hírek szerint Trank arra kérte a Disney-t, hogy ne kelljen részt vennie az eseményen.

A pletykák szerint egyébként a FOX stúdió elégedetlen az augusztusban bemutatásra kerülő A fantasztikus négyes-reboottal és mivel a második rész rendezői székére is Josh Trankot vizionálják szeretnék, ha a rendező elsősorban arra a projektre koncentrálna.