THR: Joss Whedon megfenyegette Gal Gadot-t, hogy tönkreteszi a karrierjét

A Csodanőt alakító Gal Gadot és a Wonder Woman rendezője, Patty Jenkins állítólag “harcba szállt” Joss Whedon ellen, és a Warner volt vezérigazgatójával beszéltek a Whedont érintő kérdésekről, aztán nem történt semmi…

Az Igazsága Ligája mozifilmet Zack Snyder gyásza miatt Joss Whedon fejezte be (vagy inkább készített egy teljesen másik filmet), de Whedon (és más Warner-vezetők) viselkedése a Cyborgot játszó Ray Fisher állítása szerint minősíthetetlen volt, a vezetők – Whedonnal az élen – lekezelően, rasszistán és fenyegetően viselkedtek. Az ügyben vizsgálat is indult, de végül nem sok minden történt, bár Whedon “látványosan furcsa módon” szállt ki a szintén a Warner égisze alatt érkező The Nevers sorozatból.

A “durva, visszaélésszerű, szakszerűtlen és teljesen elfogadhatatlan” viselkedésről eddig csak Ray Fisher számolt be (aminek eredménye az lett, hogy nem tér vissza többé Cyborg szerepében), de most a The Hollywood Reporter egy nagyobb riportot készített az esetről, amelyből kiderült, hogy több stábtagot is értek atrocitások, így például a Csodanőt alakító Gal Gadot színésznőt vagy az Aquamant alakító Jason Momoat is. Amikor észrevételeket tettek, akkor Whedon olyanokat válaszolt, hogy ő még “Robert Downey Jr.-tól sem fogad el tanácsokat”, Gal Gadot-tal pedig közölte, hogy tönkreteszi a karrierjét, hogy ha az okoskodásával az útjába áll.

Gal Gadot Wonder Woman Az Igazsag Ligaja

Gadotnak többek közt azzal volt a baja, hogy nem illettek hozzá a szövegei és túl agresszív volt (főleg a Patty Jenkins által rendezett Wonder Womanhez képest), de Joss Whedon közölte vele, hogy fogja be és mondja fel a szövegeket vagy annyi a karrierjének és még arról is tesz, hogy Gadot nagyon hülyén nézzen ki a filmben. Ezek mellett még a Wonder Womant rendező Patty Jenkinsről is vállalhatatlan stílusban beszélt. Ezt követően Gadot és Jenkins a Warner akkori fejeséhez, Kevin Tsujiharához fordult, de nagyon úgy tűnik, hogy a dolog szőnyeg alá lett seperve.

Egyelőre sem Whedon, sem Gadot nem reagált a THR által közöltekre, bár a színésznő már a korábbi interjúiban is utalt rá, hogy nem volt éppen felhőtlen a kapcsolata Joss Whedonnal, de jogi okokból ennél többet nem közölhetett.

Joss Whedon vállalhatatlan viselkedésével kapcsolatban nemrég a Buffy, a vámpírok réme sorozat színésznői szólaltak meg, ők Ray Fisherhez és a THR által most leközölt esetekhez hasonló élményekről számoltak be.