Jupiter hagyatéka: Hamarosan új szuperhőssorozat a Netflixen

Meg tudsz-e felelni az örökségnek, amelyet a szuperhősök első generációja hátrahagyott? A Jupiter hagyatéka Mark Millar alkotása, akinek a Ha/Ver és a Kingsman című filmek alapjául szolgáló képregényt is köszönhetjük. A Jupiter hagyatéka 2021. május 7-től látható kizárólag a Netflix műsorán.

A Mark Millar és Frank Quitely által létrehozott Jupiter hagyatéka egy epikus szuperhősdráma, amely évtizedeken ível át és a, a hatalom és a hűség fogalmakat járja körbe. Az emberiség közel egy évszázada tartó biztonsága után a világ első szuperhős-generációjának gyermekein a sor, hogy folytassák szüleik örökségét. A feszültség azonban növekszik, amikor a fiatal szuperhősök mindenáron bizonyítani akarják a világnak az értéküket, miközben azért is küzdenek, hogy megfeleljenek szüleik legendás közhírnevének – és a szigorú személyes normáknak.

A Jupiter hagyatéka főbb szerepeiben Josh Duhamel,Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade és Matt Lanter látatóak majd, az egylőre 8 részre berendelt sorozat május 7-én kerül a Netflix videotárába.