Filmek, sorozatok, kultúra

Justin Biebert két nő is szexuális zaklatással vádolja

Két Twitter-felhasználó is azt állította, hogy zaklatta őt Justin Bieber. A színész nem csak tagad, de komoly fellépést tett a vádlókkal szemben.

Az egyik állítólagos zaklatás még 2014-ben történt az austini SXSW fesztiválon, a másik pedig egy évre rá New Yorkban.

Justin Bieber a vádakat követően számos bizonyítékot mutatott be, amelyekből arra lehet következtetni, hogy nem igaz a nők által előadott történet.

A Variety írta meg, hogy nemrég egy Danielle nevű Twitter-fiók posztolt arról, hogy az énekes zaklatta őt 2014-ben az austini Four Seasons hotelben, amikor Bieber meglepetéskoncertet adott a texasi SXSW fesztiválon.

Justin Bieber ezt követően hotelszámlákat, emaileket és cikkeket hozott fel bizonyítékként például arról, hogy nem is a Four Seasonsben szállt meg akkor, ráadásul nem is egyedül volt Austinban, hanem a barátaival és akkori barátnőjével, Selena Gomezzel.

Ezzel egyidőben egy Kadi nevű nő is felbukkant, ő azt állította, hogy 2015-ben, New Yorkban zaklatta őt az énekes. Bieber ezt is cáfolta, bizonyítékokkal, most pedig elkezdett visszavágni.

Az énekes jogi csapata 20 millió dolláros (mintegy 6,3 milliárd forintos) kártérítési pert indított a vádlók ellen. A CNN által megszerzett periratokban azt írják Bieber ügyvédei, hogy a Twitteren Kadi nicknéven futó nő vádjai “tényszerűen lehetetlenek”, és ellentmondanak a saját korábbi írott állításainak. Álláspontjuk szerint “a vádak teljes mértékben fabrikáltak, az indítékuk a figyelemfelhívás és a hírnév utáni vágyakozás. Számos tanú van, akik ellentmondanak Kadi állításainak.”

Minden szexuális zaklatásról szóló állítást nagyon komolyan kell venni, és ez tette szükségessé a válaszomat. Ez a történet ugyanakkor tényszerűen lehetetlen, ezért a Twitterel és a hatóságokkal együttműködve megteszem a szükséges jogi lépéseket

-írta a Twitteren Justin Bieber.

Facebook
<