Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Kamarás Iván focistafrizurára vált a Mintaapákért

Az eddig Fenyő Iván által alakított Szalai Géza szerepét kapta meg a Mintaapák folytatásában Kamarás Iván, aki új munkája miatt megnövesztette a haját.

“Hátul picit megnövesztettem a hajamat, hogy focistásabb legyen. Nem kérték, de örültek neki” – árulta el a kisebb változtatás okát a Blikknek.

“Szalai Géza szerethető és vicces karakter. Nagy szíve van, de egóval jobban el van eresztve, mint intelligenciával. Sokszor nem látja a fától az erdőt. Igyekszem színesre, játékosra venni a figurát. A humorát is élvezem, bár mosolyogni azon is tudok, amikor nem tud kitérni saját maga elől” – mesélte a színész, aki az utóbbi időben rengeteg időt tölt a stúdióban.

“Az összes hazai napi sorozatba kaptam felkérést az elmúlt évtizedekben, de most éreztem azt, hogy belevágok. Izgalmas kihívás, nagy és szép feladat. Az egyheti szövegmennyiségünk nagyjából megegyezik egy nagyjátékfilm forgatókönyvével, van mit tanulni. Élvezem a szerepet és a szituációkat. Engednek, hogy picit hozzátegyek. Lehet improvizálni, ami sokat számít, főleg egy ilyen figuránál” – tette hozzá.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<