Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Kaphat egy 9. évadot a Trónok harca

Egy ráadás évaddal, egy kvázi minisorozattal javítanák ki a Trónok harca nevén esett csorbát.

Bár a Trónok harca sorozatot lezáró 8.  évad mindenkinek csalódást okozott lehet, hogy még tudnak szépíteni a dolgon, a We Got This Covered értesülései szerint ugyanis az HBO csendben egy minisorozaton dolgozik, ami rendesen elvarrná a szálakat, és méltó befejezést adna a sorozatnak.

A minisorozatban Daenerys újjáéledne, valószínűleg ehhez köze lenne a Vörös papnőnek, aztán megint jönne a futás meg a sikítás. Ez persze csak pletyka, de nagyon erős helyről érkezik: a We Got This Covered egy olyan forrására hivatkozik, aki előre megmondta Ryan Reynolds szupertitkos vendégszereplését a Hobbs & Shaw-ban, és azt is, hogy a Paramount az alapjaitól húzza majd fel újra a Transformers-franchise-t.

Állítólag egyelőre még csak a tervezés szintjén állnak, nincs semmi konkrétum, de Emilia Clarke és Kit Harington is visszatérhetnek, ha minden jól megy. Az biztos, hogy lenne mit kijavítani, de akár ronthatnak is a végeredményen.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Forrás Player
Ez is érdekelhet:
<