Filmek, sorozatok, kultúra

Katalin hercegné ellenezte Meghan hercegné és Harry herceg házassági szándékát

Katalin hercegné ellenezte, hogy Meghan hercegné és Harry herceg összeházasodjon. A miérteket is elárulta.

Katalin hercegné ellenezte, hogy Meghan Hercegné és Harry herceg összeházasodjon. Mindezt saját példáján tapasztalta meg. Nehéz beilleszkedni egy királyi családba, ha nem vagy nemesi származású.

Erre figyelmeztette a sógorát, ám intelmeit Harry herceg egy percig sem kívánta megfogadni. 2016 nyarán ismerkedett meg a hercegi pár,  és az év novemberében a nyilvánosság elé hozták, hogy együtt vannak.

Királyi család

Később el is jegyezték egymást, nem törődve a közvéleménnyel. Majd 2018 májusában házasságot kötöttek egymással. Annak ellenére, hogy a királyi család valamennyi tagja ellenezte a frigyet, ők ezzel mit sem törődtek. Boldogságuk azóta is töretlen.

Még egy könyv is megjelent a hercegi párról június 30-án, melyet Andy Tilett és Dylan Howard jegyzett. A címe: Royals at War volt. Ez a két tehetséges újságíró belső információk alapján írták meg a közös könyvüket.

Meghan Markle

A Daily Mail számolt be Katalin hercegné félelemeiről. Aki akkor azt nyilatkozta a lapnak, hogy nem tartja helyénvalónak, hogy ilyen gyorsasággal álljon az oltár elé Meghan hercegné és sógora, Harry herceg.

– Óvatosan megjegyezte neki, hogy egy olyan nővel jár, aki egy teljesen más világból jön, az élete, a múltja és a karrierútja is eltérő. Meghannak szüksége lenne több időre és törődésre, hogy beleintegrálódjon a királyi családba – fogalmazták a könyv szerzői.

Teljesen megértette a közvélemény Katalin  hercegné félelemeit és azt, hogy tart attól, hogy Meghan hercegné nehezen illeszkedik majd be a királyi családba. Tudatában volt annak, hogy milyen nehéz annak, aki nem nemesi származású, hanem polgári.

Harry herceg és Meghan Markle

Főként, hogy Meghan hercegnő nem élt túl puritán életet, és a házasságot megelőzően színésznő volt. Katalin úgy gondolta, hogy nem biztos, hogy a hercegné megállja a helyét, hiszen a nehézségek, melyek ezzel járnak, egy egészen másfajta szemlélettel és életmóddal járnak.

Katalin hercegnő több éven keresztül alkotott egy párt leendő férjével Vilmos herceggel, mielőtt oltár elé vezette volna. Még 2003-ban találkoztak, és ezzel váltak egy párra, és annak ellenére, hogy 2007-ben megszakadt a románc, pár hónap múlva kibékültek.

Azt, hogy Katalin hercegné Vilmos herceg menyasszonya, csak jó pár évvel később, azaz 2010-ben hozták nyilvánosságra, és egy évvel később lett Kate Middletonból Katalin hercegné. Katalin könnyebben vette az akadályokat, hogy beilleszkedjen a királyi közegbe, míg Meghan jóval nehezebben tudta ezt megtenni.

Az érzékeny lelkű Harry herceg nagyon a szívére vette Katalin szavait, mert úgy gondolta, hogy az egész királyi család összeesküdött ellenük, és nem biztosítják őket a támogatásukról. A hercegné szavai így eléggé rosszul sültek el, és Harry herceg és Meghan hercegné a támadások ellenére, összekötötték az életüket.

<