Filmek, sorozatok, kultúra

Katy Perry: Pár éve nem állt távol tőlem az öngyilkosság gondolata

Katy Perry egy rádióban adott interjúban beszélt életének azon szakaszáról, amikor az öngyilkosság gondolata is megfordult fejében, mert úgy érezte, hogy karrierje és magánélete is mélyponton van. Arról is mesélt, hogy milyen nehéz időszakon van túl és az öngyilkosság felmerülésének miértjeit is elárulta.

Elmondása szerint ezek a szörnyű gondolatok még 2017-ben foglalkoztatták, amikor a karrierjében nem volt elég sikeres. 2017 nyarán megjelent “Witness”, azaz Szemtanú című albuma, nem hozta meg a várt sikert az énekesnő számára. Emellett pedig túl volt egy szakításon a színész Orlando Bloommal is.

Katy Perry öngyilkosság

“Akkor volt bennem a felgyülemlett feszültség, hogy szinte kettétörtem. Az mentette meg az életemet, hogy megtanultam hálát adni olyan dolgokért, melyek ha nem lettek volna, ma nem lehetnék itt. Ha kizárólag a magánnyal, a karrieri válsággal, és szomorúságommal lettem volna elfoglalva, az még mélyebbre taszított volna, és nagy eséllyel nem lett volna semmi gátja az öngyilkosságnak.”

“Azonban megtanultam mindenért hálát adni. Ami akkoriban rettenetesen nehéz volt számomra, hisz én csak mindenre rábólintottam, hogy hálás vagyok. Ezt akkor kell leginkább megtenni, ha szar időszakot élsz meg” – mondta el Katy Perry.

Facebook
<