Keanu Reeves lehet Pókember legádázabb ellenfele

Már jóideje téma Hollywoodban, hogy a Sony külön filmet forgat Pókember egyik legnagyobb ellenfele, Kraven, a vadász történetéből.

Most úgy hírlik, hogy a stúdió nagyon közel jár ahhoz, hogy a szerepre nem kisebb színészt, mint Keanu Reevest szerződtette, akit jóideje szeretnének már a rajongók valamelyik jelenleg is épülő szuperhősuniverzumban látni.

A színészt jó ideje bombázza már a Marvel is (különösen Kevin Feige az, aki többször is megkereste a színészt), de úgy tűnik, hogy lassacskán tényleg beadja a derekát, csak a tökéletes szerepre várt.

Kraven, A vadász a Pókember világának első jelentős antihőse. A The Amazing Spider-Man képregényfolyamának 15. számában bukkant fel először.  Civil nevén Sergei Kravinoff emberfeletti képességét egy elixírnek köszönheti, amit egyébként csak azért hajtott fel, hogy legyőzze Pókembert. Ő az, aki előbb élve eltemeti Pókembert, majd a további vadászatait már annak fekete ruhájában hajtja végre.

A Kraven, a vadász filmet J.C. Chandor (Egy durva év, Határok mentén) rendezi majd Richard Wenk (A védelmező 1-2., The Epxandables – A feláldozhatók 2.) forgatókönyvéből.

Szólj hozzá