Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Kedvenc slasherjeinket idézik az AMERICAN HORROR STORY: 1984 előzetesei

Az új évad alapsztorija nagyon nem eredeti, de ettől még lehet piszok jó.

Az American Horror Story 1984 alcímre keresztelt 9. évada nem titkoltan az 1980-as évek slasherjei iránti nosztalgiát igyekszik meglovagolni, ami a most és a korábban kiadott előzeteseken is egyértelműen érződik.

Scooby-Doo epizódokat is megidéző módon fiatal hőseink egy Redwood nevű nyáritáborba készülődnek, azonban valaki nagyon nem szeretné, hogy a fiatalok sátrat verjenek a környéken. A valahol a Halloween, a Rémálom az Elm utcában és a Péntek 13 mezsgyéjén mozgó évad az előzetese alapján természetesen alaposan felcsigázott minket, de ez így volt az elmúlt szezonok előtt is, aztán jókat koppantunk.

A korábbi évadokból visszatér néhány színész, úgy mint Emma Roberts, Billie Lourde, Leslie Grossman, Sarah Paulson, John Carroll Lynch és Cody Fern. Új szereplőként érkezik a sorozatba Gus Kenworthy, Angelica Ross, Zach Villa, DeRon Horton és Matthew Morrison – míg Evan Peters először nem fog szerepelni az Amerikai Horror Sztori történetében egy évadban.

Az új évad szeptember 18-án debütál az FX-en.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<