Kemény börtönélet – Orange is the New Black

Mind megrémülünk, ha ezt a szót halljuk börtön, fegyház, fogház… A börtönlét kemény és megpróbáltatásokkal teli, amelyet ahogy Darwin is írta, csak a legerősebb élhet túl. Vegyük főszereplőnket (Taylor Schilling), aki egy gazdag, luxushoz szokott nő, de a látszat ellenére kemény fából faragták.

Kezdetben fellengzős viselkedése miatt nehezen fogadják be rabtársai, azonban szép lassan minden megváltozik és egy igazi vagány nő lesz belőle, aki szembeszáll mindennel és mindenkivel, és társaival együtt harcol a benti szabadságért és a létfenntartásért.

Orange Is the New Black

Már akkor rosszul indul minden, amikor megsérti Red-et, azaz Vöröst, a szakácsnőt, hogy borzasztó az étel, így ő mindent elkövet, hogy az valóban ehetetlen legyen, amit elé dob. Később vőlegényét is lecseréli Alexre, arra a nőre, aki a kokain-ügy miatt ül, és akivel évekkel ezelőtt szerelmi kapcsolatba bonyolódott. Mi több ő dobta fel a szertelen Pipert, azonban ezt vőlegénye nem közli vele, és ekkor kezdetét veszik a bonyodalmak, amik mindent felülmúlnak, és kuszábbak, mint Ariadné fonala.

Ha kíváncsi vagy, hogy miként áll helyt Piper a börtönben, és hogyan alakul az élete, valamint milyen kalandok részese lesz, akkor feltétlenül figyelmedbe ajánlom az Orange is The New Black-et, ahol annak 7 évadán keresztül nyomon követheted Piper és rabtársai mindennapjait, és a börtön előtti sanyarú életüket is a drámai sorozaton keresztül.

A stáblistában egy jól ismert név is fellelhető. Mégpedig az Amerikai Pite lúzere Jason Biggs, aki most egy jóképű, sikeres és megfontolt férfi bőrébe bújt.

Kapcsolódó cikkek

Ezt is ajánljuk

Hirdetés

Most a címlapon

VV Vivi feladja a ValóVilág10-et

A szombati adás előzeteséből úgy tűnik, hogy a napok óta depresszióval (és jó eséllyel szerelmi bánattal) küzdő VV Vivi feladja a ValóVilág 10. évadát.

Epikus véget ér az 5. évaddal A nagy pénzrablás

A sorozat 5. évadát Dániában, Portugáliában és Spanyolországban forgatták.

Megvan kik lesznek A Dal 2021 zsűritagjai

A Dal 2021 mezőnyének kihirdetéséhez hasonlóan, online sajtótájékoztató során jelentette be a műsor zsűrijének tagjait a közmédia január 15-én.

Hirdetés