Filmek, sorozatok, tévéműsorok és sztárhírek

Képeken a Stephen King-féle Végítélet sorozatváltozata

A The Stand, vagy ahogy itthon ismerjük a Végítélet első jelenetfotóit a Vanity Fair hozta. A sorozat a CBS All Access nevű szolgáltatásba érkezik.

A Végítélet (The Stand) Stephen King amerikai író eredetileg 1978-ban megjelent regénye, amelyben egy gyilkos vírus tizedeli meg az emberiséget.

1990 nyarán elszabadul egy halálos vírus, amelyet az amerikai hadsereg fejlesztett ki. A vírus, amely szuper-influenzaként vagy Gikszer Kapitányként válik ismertté, gyors ütemben terjed, és szinte egy szempillantás alatt megsemmisíti az Egyesült Államok (és a Föld) lakosságának nagy részét.

Az emberiség csupán egy kis csoportja éli túl a halálos kórt; ezek az emberek valamilyen oknál fogva rezisztensnek tűnnek. De ez a kis csoport sem egységes: az egyik fele egy 108 éves, nyájas nénit szeretne követni valahová Nebraskába, a másikat pedig egy szörnyűséges lény vonz „a bűn városába”, Las Vegasba. Természetesen ez a felosztás legfőképpen a véletlen folytán történik – valakik az idős néniről, Abagail anyáról (Whoopy Goldberg), mások pedig a sötét emberről álmodnak, aki most épp Randall Flaggnek (Alexander Skarsgard) nevezi magát. A két fél közti végső ütközet pedig elkerülhetetlennek tűnik.

Az egyelőre 8 részre bekért sorozatot Josh Boone (Csillagainkban a hiba, Az új mutánsok) és Benjamin Cavell (Justified – A törvény embere) készítette el a CBS streaming-felületének, a főbb szerepekben James Marsden, Jovan Adepo, John Flanagan, Whoopi Goldberg, Amber Heard, Alexander Skarsgard, Katherine McNamara, Daniel Sunjata, Nat Wolff, Owen Teague, Odessa Young, Brad William Henke, Heather Graham és Henry Zaga lesz látható, többüket meg is találjátok a lenti fotókon.

A sorozatot producerként maga Stephen King és fia Owen King felügyeli.

A premier dátumáról egyelőre még nincs információ, de biztos, hogy még az idei évben megkapjuk.

Odessa Young Végítélet Owen Teague és Odessa Young Végítélet The_Stand_Owen_Teague The-Stand-Amber-Heard The Stand Végítélet sorozat Whoopi Goldberg Végítélet The Stand Végítélet jelenet Alexander Skarsgard és Nat Wolff Végítélet The Stand Alexander Skarsgard

<