Képeken a Stephen King-féle Végítélet sorozatváltozata

-

A Végítélet (The Stand) Stephen King amerikai író eredetileg 1978-ban megjelent regénye, amelyben egy gyilkos vírus tizedeli meg az emberiséget.

1990 nyarán elszabadul egy halálos vírus, amelyet az amerikai hadsereg fejlesztett ki. A vírus, amely szuper-influenzaként vagy Gikszer Kapitányként válik ismertté, gyors ütemben terjed, és szinte egy szempillantás alatt megsemmisíti az Egyesült Államok (és a Föld) lakosságának nagy részét.

Az emberiség csupán egy kis csoportja éli túl a halálos kórt; ezek az emberek valamilyen oknál fogva rezisztensnek tűnnek. De ez a kis csoport sem egységes: az egyik fele egy 108 éves, nyájas nénit szeretne követni valahová Nebraskába, a másikat pedig egy szörnyűséges lény vonz „a bűn városába”, Las Vegasba. Természetesen ez a felosztás legfőképpen a véletlen folytán történik – valakik az idős néniről, Abagail anyáról (Whoopy Goldberg), mások pedig a sötét emberről álmodnak, aki most épp Randall Flaggnek (Alexander Skarsgard) nevezi magát. A két fél közti végső ütközet pedig elkerülhetetlennek tűnik.

Az egyelőre 8 részre bekért sorozatot Josh Boone (Csillagainkban a hiba, Az új mutánsok) és Benjamin Cavell (Justified – A törvény embere) készítette el a CBS streaming-felületének, a főbb szerepekben James Marsden, Jovan Adepo, John Flanagan, Whoopi Goldberg, Amber Heard, Alexander Skarsgard, Katherine McNamara, Daniel Sunjata, Nat Wolff, Owen Teague, Odessa Young, Brad William Henke, Heather Graham és Henry Zaga lesz látható, többüket meg is találjátok a lenti fotókon.

A sorozatot producerként maga Stephen King és fia Owen King felügyeli.

A premier dátumáról egyelőre még nincs információ, de biztos, hogy még az idei évben megkapjuk.

Odessa Young Végítélet Owen Teague és Odessa Young Végítélet The_Stand_Owen_Teague The-Stand-Amber-Heard The Stand Végítélet sorozat Whoopi Goldberg Végítélet The Stand Végítélet jelenet Alexander Skarsgard és Nat Wolff Végítélet The Stand Alexander Skarsgard

Kapcsolódó

Elutasította a bíró Johnny Depp fellebbezését

Elutasította a bíró Johnny Depp fellebbezését, amelyet a színész a Sun című brit bulvárlap elleni rágalmazási perben született, számára vereséget jelentő ítélet ellen nyújtott be.

Milliók követelik, hogy rúgják ki Johnny Depp exfeleségét az Aquamanből

A rajongók így bosszulnák meg Amber Heard-ön, hogy Johnny Deppet kirakták a Harry Potter-filmekből.

Bíróság mondta ki: lehet feleségverőnek nevezni Johnny Deppet

Elvesztette a Sun brit bulvárlap ellen rágalmazás miatt indított perét Johnny Depp amerikai filmszínész.

Sorozat készül a Flashdance alapján

Jön az 1983-as kasszasiker, a Flashdance új verziója, a Paramount+ dolgozik rajta.

Most a címlapon

Egy kattintással előhozhatod a kedvenc Netflix-műfajod

A Netflix helyett te magad is eldöntheted mit akarsz nézni. Mutatjuk hogyan tudod teljesen legálisan meghekkelni a Netflixed.

Tóth Andinak elvette a sztárság a gyerekkorát

Tóth Andi a napokban ünnepelte a 22. születésnapját, amely kapcsán a 15 éves önmagára is visszaemlékezett.

Bízzunk benne, hogy egyszer film készül a The Mediumból

Az Oscar-jelölt Tomasz Bagiński rendezte meg a Bloober Team The Medium című játékának élőszereplős előzetesét.

A Hírstart ajánlata