Elhalasztják a Mortal Kombat premierjét

A Warner Bros. fantázia-akciófilmet eredetileg április 16-ra tervezték, ehelyett április 23-án jelenik meg. Bemutatják mind a mozikban, mind az HBO Max-en.

A halasztást egy nappal azelőtt jelentették be, hogy a Warner Bros. egy újabb idei tartóoszlopa, a Godzilla Kong ellen debütált volna az amerikai mozikban és az HBO Max streamingplatformján.

A Godzilla Kong ellen-t Kínában és a világ több pontján pár nappal korábban bemutatták és a film hatalmas népszerűségnek örvend itt már 70 millió dollárt keresett, világszerte pedig 121 millió dollár bevételnél tart.

A Mortal Kombat egy hetes halasztásával a Warner Bros. nyilvánvalóan időt kíván adni a Godzilla Kong ellennek, hogy kifusson a mozikban és nem akar nézőket veszíteni azzal, hogy a Godzilla Kong ellen és a Mortal Kombat egyidejűleg látható a mozikban.

Mortal Kombat

A Warner Bros. arra is számít, hogy a következő hetekben országszerte enyhíteni lehet a kapacitáskorlátozásokat. Kedden korábban Los Angeles megye – az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb filmpiaca – már narancssárga jelzést kapott, amely lehetővé teszi, hogy a filmszínházak 50% -ra, vagyis 200 főre növeljék a beltéri kapacitást. A változás várhatóan szerdán lép életbe.

A Warner közlése szerint így a Mortal Kombat április 16 helyett április 23-án kerül bemutatásra.