Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Készül a Jégvarázs 3?

Josh Gad szerint biztosan lesz egy történet, amit a Disney el szeretne majd mesélni.

A Disney Jégvarázs 2. című produkciója lett minden idők legnagyobb animációs kasszasikere, miután még januárban a globális árbevétele elérte 1,325 milliárd dollárt (391 milliárd forintot).

Nem csoda hát, hogy az arany tojást tojó franchise folytatását tervezik a készítők. Az Olaf hangját kölcsönző Josh Gad most sejtelmes, de biztató kommentárt fűzött az esetleges harmadik részhez.

“Nem tudok biztosat, hogy mikor jöhet el a Jégvarázs 3 ideje, ez túl megy az én hatáskörömön. De meglátjuk! Mindig van egy történet, amit el lehet mesélni. Abban biztos vagyok, hogy Jennifer Lee (forgatókönyvíró) és a Disney egyszer elmesélik ezt” – nyilatkozta a színész a PopCulture.com-nak.

A Jégvarázs második részének sikerében nagy szerepe volt annak, hogy a film szakít a hagyományos gonosz képével, kerüli az elbűvölő hercegnős kliséket és erősíti a lányok önbizalmát.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Forrás Hirado.hu
Ez is érdekelhet:
<