Készül a KERESÉS folytatása

Az első filmes Aneesh Chaganty író-rendező igencsak megreformálta a krimi műfaját a tavaly bemutatott Keresés (Searching) című művében, amely úgy mesélte el egy eltűnt lánya után kutató apa (John Cho) történetét, hogy a film teljes egésze digitális platformokon (internet, telefon, laptop, híradás) játszódott.

Fel sem merült bennünk, hogy bármilyen formában folytatják majd a történetet, de a Sony bejelentette, hogy Aneesh Chaganty már készíti a film folytatását, amely egy új történetet mesél el, hasonló kivitelezésben.

A világszerte 26 millió dollárt kereső és ennek töredékébe kerülő Keresés a tavalyi év egyik legnagyobb kritikai meglepetése volt, aminek még akkor is érdemes odafigyelni a folytatásra, ha tudjuk, hogy csak egyszer lehet ugyanabba a folyóba belelépni.

Főszereplő még nincs, de nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mit tartogatnak a következő részre és az első rész csavarjait felül lehet-e múlni egy ilyen módon elmesélt történetben.

Mielőtt azonban érkezne a Keresés folytatása, Chaganty 2020 januárjában még bemutatja Run címet viselő thrillerét, amelyet a Keresés társ-forgatókönyvírójával, Sev Ohaniannal közösen készített és amelyben egy sötét titkokkal teli anya-lánya történetet ismerhetünk meg Sarah Paulson főszereplésével.

Szólj hozzá