Filmes hírek Készül a Törésvonal 2. része!

Készül a Törésvonal 2. része!

2015-ben mutatták be a Törésvonal címet viselő akciófilmet, amelyben Dwayne Johnson halált megvető bátorsággal indult felesége (Carla Gugino) és lánya (Alexandra Daddario) megmentésére, miközben egy 9-es erősségű földrengés temette maga alá fél San Franciscót.

Az új filmről egyelőre nem sokat tudni, de a pletykák szerint ezúttal egy egész világot megrázó katasztrófával kell szembenéznie hősünknek, a csendes–óceáni tűzgyűrűnek köszönhetően.

A Cirkumpacifikus-hegységrendszer vagy rövidebben Pacifikus-hegységrendszer a Föld második legnagyobb kiterjedésű hegységrendszere, amelynek hatalmas, mélytengeri árkokkal övezett, mintegy 30 ezer kilométer hosszan észak–déli irányba húzódó láncai a Csendes-óceán medencéjét, a Pacifikumot veszik körül. A Tűzgyűrű az angol Ring of Fire tükörfordítása, népszerű neve annak a Csendes-óceán partjain végigfutó széles, sávszerű földrajzi régiónak, amely mentén különösen sok, működő és szunnyadó vulkán helyezkedik el, és kiemelten sok, különböző fészekmélységű földrengés pattan ki.

Hivatalosan ugyan még nem jelentették be, de úgy tűnik az elsőhöz hasonlóan a Törésvonal 2-t is Brad Peyton rendezi.