Készül az Idétlen időkig sorozatos folytatása

-

A hírt a film egyik szereplője, a Ned Ryersont játszó Stephen Tobolowsky elárulta el a The Production Meeting nevű podcastben.

A színész azt mondta, hogy miközben a Sony egyik stúdiójában dolgozott, az ABC csatorna egyik producere leszólította a folyosón, és azt mondta neki, dolgoznak egy sorozaton, illetve megkérdezte nem vállalná-e el újra akkori szerepét, amire természetesen igennel felelt.

A színész információi szerint a sorozat sztorija 30 évvel a film eseményei után fog játszódni, de azt nem tudta megerősíteni, hogy Bill Murray is visszatér-e a projektbe.

Az Idétlen időkig főhőse az időjós Phil, aki egy önző, cinikus szűklátókörű alak, nem mellesleg utálja a világot és pokollá teszi mások életét. Amikor vidékről kell tudósítania, már alig várja, hogy visszatérhessen Pittsburghbe a “száműzetéséből”. Ebben azonban megakadályozza a váratlan hóvihar, amelyről azt jósolta, hogy nagy ívben elkerüli a környéket.

Másnap reggel különös dolog történik vele: úgy érzi megismétlődik vele az előző nap, minden nyomorúságával együtt. A következő nap sem változik a helyzet, megint minden újra megismétlődik. A kétségbeesett Phil orvoshoz, majd pszichiáterhez fordul segítségért.

Kapcsolódó

Elkészül a Fertőzés című film kvázi folytatása

Steven Soderbergh és Scott Burns dolgozik rajta.

Készül A vándorló Föld folytatása

Folytatás készül a tavaly bemutatott, A vándorló Föld című nagy sikerű kínai sci-fihez. A bejelentés szerint 2023-ban, a kínai holdújév napján debütál az új produkció.

Érkezik A zátony folytatása

A 2010-ben bemutatott A zátonyban valódi cápákat használtak a hatás növelésére, emiatt elég nagy rajongótábora van a filmnek.

Bébi úr már nem is bébi a Családi ügy előzetesében

A fivérek már felnőtt férfiak, de testvéri viszályuk felnőttkorban is folytatódik.

Most a címlapon

Hatalmas népszerűségnek örvend a Netflixen a Lupin sorozat

A szolgáltató becslése szerint az első 28 napban összesen 70 millió felhasználó fogja elindítani a sorozatot.

Brutális szereposztással jön David O. Russell új filmje

Margot Robbie, Christian Bale és John David Washington mellé ugyanis most további szereplőket jelentettek be.

VV Merci-nek gondjai akadtak az ábécével

Az Észbontókban való szereplése alkalmával a Zemplénben hársfákat ültető Merci igencsak zavarba jött attól, hogy ismét tematikus hét van,...

Szikora Robi Csikidamm hazaárulókról és farkasokról ír

A Csikidamm hazaárulóktól el kell határolódni, meg kell tisztulni, és így újjászületve várni a feltámadást, a nyarat.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet