Készül az Idétlen időkig sorozatos folytatása

A hírt a film egyik szereplője, a Ned Ryersont játszó Stephen Tobolowsky elárulta el a The Production Meeting nevű podcastben.

A színész azt mondta, hogy miközben a Sony egyik stúdiójában dolgozott, az ABC csatorna egyik producere leszólította a folyosón, és azt mondta neki, dolgoznak egy sorozaton, illetve megkérdezte nem vállalná-e el újra akkori szerepét, amire természetesen igennel felelt.

A színész információi szerint a sorozat sztorija 30 évvel a film eseményei után fog játszódni, de azt nem tudta megerősíteni, hogy Bill Murray is visszatér-e a projektbe.

Az Idétlen időkig főhőse az időjós Phil, aki egy önző, cinikus szűklátókörű alak, nem mellesleg utálja a világot és pokollá teszi mások életét. Amikor vidékről kell tudósítania, már alig várja, hogy visszatérhessen Pittsburghbe a “száműzetéséből”. Ebben azonban megakadályozza a váratlan hóvihar, amelyről azt jósolta, hogy nagy ívben elkerüli a környéket.

Másnap reggel különös dolog történik vele: úgy érzi megismétlődik vele az előző nap, minden nyomorúságával együtt. A következő nap sem változik a helyzet, megint minden újra megismétlődik. A kétségbeesett Phil orvoshoz, majd pszichiáterhez fordul segítségért.

Szólj hozzá