Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra
Credit: Rob Latour/Shutterstock

Két főszereplőnek is búcsút intünk a LEGENDS OF TOMORROW 5. évadában

Két igencsak szórakoztató karaktert írnak ki a sorozat alkotói.

Miközben egyre izgalmasabb hírek érkeznek a The CW össznépi crossoverével, a Végtelen Világok Krízisével kapcsolatban, addig a háttérben sajnos ennél szomorúbb dolgok is zajlottak.

Bejelentették ugyanis, hogy Brandon Routh és Courtney Ford (akik a való életben nem mellesleg férj és feleség) a Legends of Tomorrow (A holnap legendái) soron következő, ötödik etapjában kiszáll a The CW sorozatából, vagyis A.T.O.M és Nora Darhk is búcsút int a Legendáknak.

Brandon Routh a sorozat indulása óta szerves része a történetnek (sőt már azelőtt is az volt, hiszen A zöld íjászban és a Villámban is feltűnt), még Courtney Ford valamivel később, a harmadik évadban csatlakozott – előbb visszatérő, majd állandó szereplőként – és az antagonisták oldaláról került át a jófiúk közé.

A két színész nem maga döntött a távozásról, hanem az alkotók kívánják lezárni Ray Palmer és Nora Darhk történetszálát, ami azért is nagy kár, mert kettejük kapcsolata komoly humorfaktorral is szolgált sorozatnak.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az 5. évad melyik epizódjában intenek búcsút, de az biztos, hogy Brandon Routh a 2006-os Superman visszatér után, a Végtelen Világok Krízisében ismét magára ölti Superman jelmezét, ráadásul azt, amelyet az ikonikus Kingdom Come képregényben is hord az Acélember.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<