Két színészlegenda is feltűnik a Doktor Balaton új fotóján

Voith Ági és Bodrogi Gyula is felbukkan azon a fotón, amelyet a Doktor Balaton forgatásáról osztott meg a sorozatot gyártó ContentLab&Factory.

Egyelőre semmit nem tudni arról, hogy a házaspár milyen szerepben tűnik majd fel a TV2 sorozatában, de nagyon örömteli ilyen színészlegendákat viszont látni a képernyőn.

Doktor Balaton
Fotó: ContentLab & Factory

A TV2 új napi sorozata egy fiktív, Balaton-felvidéki településen, Balatonmeggyesen játszódik, ahol egy gyógyvíz felfedezése bolygatja meg az ott élők életét.

A sorozat címszereplője Mészáros András, aki egy a gyógyszerlobbi ellen küzdő missziós orvost alakít majd, a további főbb szerepekben Hirtling Istvánt, Pálfi Katalint, Sárközi Nagy Ilonát láthatják a nézők, de a sorozatban feltűnik a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Voith Ági és a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas Bodrogi Gyula is.

„Régóta dédelgetett álmunk, hogy egy eredeti, teljes egészében saját ötletből származó, hazai alkotókkal fejlesztett napi sorozatot hozzunk létre. Hatalmas kihívás számunkra a TV2 megbízása és komoly elvárásokkal, tapasztalt kreatív csapattal, fantasztikus színészekkel és stábbal kezdtük el a forgatást. Nagy örömünkre szolgál, hogy ezzel a sorozatötletünkkel vissza tudunk térni a TV2 képernyőjére” – mondta korábban sorozatáról Diószegi Judit, a Doktor Balaton vezető producere, kreatív vezetője.

Szólj hozzá