Tévés hírek Két új török sorozat is érkezik: Jön Az én lányom és A...

Két új török sorozat is érkezik: Jön Az én lányom és A csodadoktor is a SuperTV2-re

Először vetítik Magyarországon Az én lányom című török sorozatot január 4-től. A főszerepben az Anyából ismert kislány, Beren Gokyildiz látható, valamint a Kuzey Güney sztárja, Bugra Gülsoy.

Az én lányom – Hamarosan a TV2-n!

Műsorajánló – Vadonatúj sorozat a Kuzey Güney és az Anya sztárjaival. Országos TV premier hamarosan a TV2-n! Támogassák oldalunkat! Kattints a linkre és támogass minket!https://paypal.me/pools/c/8uZG2UmzpK#Azenlanyom

Posted by Sorozatok C on Tuesday, December 8, 2020

A történet szerint a nyolcéves Öykü kivételes kislány, empatikus és érzékeny a körülötte lévő világra. Amikor nagynénje – aki születése óta gondozza őt – elhagyja, Öykünek meg kell találnia apját, Demirt. Demir egy felelőtlen ember és csaló, aki árvaházban nőtt fel, ráadásul épp azon a napon tartóztatják le, amikor Öykü rátalál. Demirt a bíróság azzal a feltétellel engedi szabadon, hogy gondozza a lányát. A férfi közben beleszeret egy nőbe, ám azt senki nem sejti, mekkora titokkal kell megbirkóznia a kislányának.

A szereplők magyar hangjai: Pánics Lilla, Nádasi Veronika, Engem-Iván Lili, Posta Victor, Hegedűs Johanna, Maszlag Bálint, Gáll Dávid, F. Nagy Eszter és Hám Bertalan.

Január 4-én még egy vadonatúj sorozattal találkozhatnak a török szériák rajongói: A csodadoktor 19 órakor indul a Super TV2 műsorán. A történet a dél-koreai Good Doctor című széria török adaptációja, akárcsak a Doktor Murphy. Alig több mint egy éve, 2019-ben indult hazájában és óriási siker, második szezonja jelenleg is képernyőn van.

A csodadoktor

Műsorajánló – A csodadoktor: január 4-től hétköznap esténként a SuperTV2-n! #Acsodadoktor #Sorozatok

Posted by Sorozatok on Wednesday, December 23, 2020

A sztori középpontjában Dr. Ali Vefa (Taner Ölmez) áll, akit gyermekkorában elhagyott a családja, ráadásul a „zseni-szindrómának is nevezett” savant-szindrómában szenved. Elképesztő memóriájának köszönhetően évfolyamelsőként végzi el az orvosi egyetemet, majd sebészeti asszisztensként szeretne dolgozni egy magánkórházban. Két esetben is bebizonyítja kiemelkedő képességeit, betegsége miatt azonban kérdéses, hogy az intézmény rábízhatja-e betegei sorsát. Kommunikációs képességei – ahogyan általában ezeknél a betegeknél – gyengék, így nehezen tud kiállni magáért, ám van, aki támogatja őt. Vajon megkezdheti-e munkáját dr. Ali Vefa?

A sorozat szereplőinek olyan népszerű magyar színészek kölcsönzik a hangjukat, mint Hajdu Tibor, a Mintaapákból ismert Földes Eszter és Pataki Szilvia, a Jóban Rosszban nyomozója, Pikali Gerda, továbbá Fekete Ernő, Czető Roland, Laudon Andrea, Tarr Judit, Jakab Márk, Kelemen Kata, Horváth Illés és Vida Péter.

A nézők nagy örömére A bosszú csapdája is folytatódik a TV2 műsorán. A sorozat 2. évada január 4-én érkezik és továbbra is a Tények előtt lesz látható.

Az én lányom január 4-től minden hétköznap 15.40-kor a TV2 műsorán.
A csodadoktor január 4-től minden hétköznap 19.00-kor a Super TV2 műsorán.