Kezdett a HOGYAN ÚSSZUNK MEG EGY GYILKOSSÁGOT 4. évada

-

De azt nem mondnám, hogy erősen, sőt kifejezetten langyosan.

Persze ehhez nagyban hozzájárul, hogy egy tipikus időhúzós résszel kezdtek, hiszen Annalise haza látogatott, ami a korábbi évadokban akkor volt jellemző, ha a sorozat alkotói időt akartak húzni egy filler-epizóddal.

How-to-Get-Away-with-Murder-Season-4-Episode-1-2-3b56

Az biztos, hogy ezen felül is sokan csalódni fognak a kezdésben. Egyrészt nagyon hiányoznak a csűrt-csavart jogi ügyek, ami Annalise felfüggesztését tekintve természetes dolog, de azért mégis csak ezek adták a sorozat lelkét, a főbb karakterek is akkor érnek igazán, amikor keményen dolgoznak egy ügyön (és közben próbálják elfedni a kis titkaikat).

Aztán ott van, hogy a címhez képest most már nagyon messze vagyunk. Persze, hogy a másik oldalról is megközelítsük, nem kicsit repetitív lett volna, ha ismét előhúznak egy tényleges gyilkosságot, de tény, nagyon hiányozni fog a nézőknek a nyomozás, a 10 kicsi néger hangulat, hiszen már most elég világosnak tűnik, hogy kivel és mi történt.

How-to-Get-Away-with-Murder-Season-4-Episode-1-20-4f73

Én speciel pont azért lettem nagy rajongója a sorozatnak, mert teljesen össze tudott zavarni, hiszen előfordult, hogy nem csak arra kellett rájönnünk, hogy ki a gyilkos, hanem arra is, hogy ki az áldozat, és aztán még ezek tudatában sem lehettünk biztosak abban, hogy minden úgy történt, ahogy azt gondoljuk.

Ebből az idei évadban látszólag semmi nem lesz, bár haláleset így is történt, már csak az a kérdés, hogy hogyan gyilkoltak meg egy meg sem született gyermeket? Biztos lesz csűrés csavarás az idei évadban is, de egyelőre nagyon átlátszónak tűnik a főszál és Laurel sikolyán kívül semmi nem tudott megmozgatni az évadnyitóban – pedig ezzel a sorozattal azért már sok hidegrázós pillanatot átélhettünk.

How-to-Get-Away-with-Murder-Season-4-Episode-1-50-936a

Kapcsolódó

Izgalmas sorozatban kapott főszerepet az Egy rém rendes család sztárja

Az ABC megrendelte a Rebel című sorozatot, amelyben az Egy rém rendes család Peggyje, Katey Sagal játssza a főszerepet.

Új sorozatában rossz anya lesz Lucy Liu

Lucy Liu lesz a főszereplője a korábban Bossy címen emlegetett Kids Matter Now-nak, amely az ABC-re érkezik majd.

Készül az Idétlen időkig sorozatos folytatása

Sorozat készül Bill Murray 1993-as, kultikus, időcsavaros filmjéből, az Idétlen időkig-ből.

Hatalom és dicsőség – Dinasztia sorozatkritika

A klasszikus főműsoridős szappanopera a Carrington és a Colby család közötti viszály középpontjában vagyonuk és gyermekeik állnak.

Most a címlapon

Anya Taylor-Joy és Thomasin McKenzie Utolsó éjszakája a Sohoban

Még mindig nincs pontos premierdátuma Edgar Wright új pszichológiai horrorjának, ami 2021 egyik leginkább várt filmje. Előzetesünk sincs még, de...

Dér Heni is jogi lépéseket tesz az internetes trollokkal szemben

Dér Heni az utóbbi időben egyre több gyűlölködő és negatív kommentet kapott, ezért úgy döntött, hogy Schobert Norbihoz hasonlóan jogi lépéseket tesz az őt vegzáló trollok ellen.

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének a testőre

Sokkal több, mint a bérgyilkos feleségének testőre.

A Víziót alakító színész biztos volt benne, hogy vége a Marveles karrierjének

A Bosszúállók-filmekben Víziót alakító Paul Bettany biztos volt benne, hogy azért hívatja a Marvel-univerzum agytrösztje, hogy közöljék vele, ennyi volt.

A Hírstart ajánlata

Jöhet a következő?Neked ajánljuk
Ez is érdekelhet