Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Kezdődhet A gyűrűk ura sorozat forgatása

Új-Zéland határai szinte teljesen zárva vannak, de hét produkció engedélyt kapott arra, hogy a szigetországban forgasson.

Ugyan nem könnyű manapság, koronavírusos időkben beutazni Új-Zélandra, most hét film és sorozat stábja mégis engedélyt kapott – írta a helyi Stuff című újságra hivatkozva az Origo. A lap szerint ez 3 ezer munkahelyet teremt, legalábbis egy időre, és 400 millió dollár bevételt hoz az országnak.

Az egyik sorozat, amely Új-Zélandon forog, és jó eséllyel 2021-ben képernyőre kerül, a nagyon drága és igen látványosnak ígérkező A gyűrűk ura lesz.

Ijesztő kinézetű embereket keres a Gyűrűk ura sorozat

A becslések szerint 1 milliárd dollárból készülő sorozatban biztosan szerepelni fog Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman és Maxim Baldry.

Rajtuk kívül olyan színészek forgatnak arrafelé hamarosan, mint Robert Downey Jr., Viggo Mortensen, Benedict Cumberbatch vagy éppen Kirsten Dunst.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<