Ki volt az a bolond csaj a THE WALKING DEAD legutóbbi részének végén?

Sorozatos hírek Ki volt az a bolond csaj a THE WALKING DEAD legutóbbi részének...

Paola Lázaro alakításában egy új szereplő is feltűnt a The Walking Dead 10. évadának 14. részében. A karakter bár nem mutatkozott be, most eláruljuk mit érdemes tudni róla.

A The Walking Dead legutóbbi részében mintha csak egy cirkuszba léptek volna be hőseink, amikor bevonultak Pittsburgh városába. Mindenfelé abszurd pózokban kikötözött zombik, akik épp kártyázgattak vagy csak a hintaszékükben üldögéltek – nem csoda, hogy Ezekiel is röhögőgörcsöt kapott a látványtól.

Még fel sem ocsúdtak, máris ott állt előttük egy rózsaszín szőrmés, lila hajú lány, ami még lehetetlenebbé tette az egész jelenetet. De ki ez a látszólag barátságos lány?

Juanita Sanchez, ismertebb nevén Princess*, vagy Pittsburgh hercegnője* egy nehéz sorsú, de alapvetően vidám lány, aki a The Walking Dead regényfolyamának vége felé, a 171. számban mutatkozott be az olvasóknak. A karakter tehát képregényes alapokkal rendelkezik és nagyban hasonlít a sorozatos megjelenésére. Meg is nézhetitek a bemutatkozását, amelyben el is árulja, hogy gyűlöli a keresztnevét.

*Valójában nem is Princess, hanem Queen, vagyis Királynő, de saját elmondása szerint majd csak akkor válik azzá, ha idősebb lesz. Most még fiatal, tehát csak Hercegnő…

Szólítsátok csak egyszerűen Hercegnőnek.

Juanita kissé ostoba, szószátyár, azonban nagyon jóindulatú magányos túlélő, aki a képregényekben végül Alexandriában köt ki csatlakozva Eugene-ék társaságához.

Az Ezekielt, Yumikot és Eugene-t is elkápráztató kis performansz is abból fakad, hogy Juanitának szinte semmilyen interakciója nem volt túlélőkkel jó ideje, konkrétan több, mint egy éve, így a saját szórakoztatására kialakított egy kis vidám közösséget. Nem kell félni, nem kíván a Suttogókhoz hasonlóan a holtak társaságában lenni, egyszerűen csak unatkozott.

Féljétek a hercegnőt!

Nos nyilvánvaló, hogy a sorozatban nem úgy alakulnak majd a dolgai, mint a képregényben, hiszen a képregényben, amikor csatlakozott Alexandriához még Michonne-nal is találkozott – ez már biztosan nem történik meg…

Pedig éppen Michonne volt az, aki legkevésbé bízott benne eleinte, de végül befogadták és Juanita/Hercegnő (Princess) csatlakozik a csoporthoz Ohio-i útjukon, ahol találkoznak egy fejlett új közösséggel, az úgynevezett Nemzetközösséggel – valószínű, hogy ennek a közösségnek a tagja a Eugene-nel rádiókapcsolatban álló Stephanie (de ezt már itt is fejtegettük).

Princess vidámsága mögött nagyon komor és keserű múlt áll (mostoha szülei folyamatosan verték, megkötözték), állandó jókedvével, vicceivel, beszólásaival és extravagáns megjelenésével ezt próbálja rejtegetni. Öltözéke azért is olyan, amilyen, hogy kevésbé vegyék őt komolyan, miközben nagyon is meg tudja magát védeni, igaz elsősorban az élőhalottak gyilkolásában jeleskedik.

A karaktert a Puerto Rico-i születésű Paola Lázaro alakítja, aki 2015-ben kezdett el színészkedni. Első komolyabb szerepe a Scenes from the Undergroundban volt, majd a Pimp című drámában egy prostituáltat alakított. Szélesebb körben a Halálos fegyver (Lethal Weapon) sorozatban figyeltek fel rá, amelyben Bailey új társát, Gutierrezt alakította. Epizód-szerepekben két további sorozatban tűnt fel, a SMILF címet viselő Showtime-komédiában és a Wu-Tang: An American Saga címet viselő Hulu-sorozatban.

A The Walking Dead 10. évadának utolsó előttiből lett utolsó részében még jobban megismerhetjük, az epizód ugyanis vele indul majd, mint láthatjátok a magány annyira megviselte, hogy abban sem biztos, hogy Eugene-ék valódiak és nem csak kitalálta őket…

Kicsit bánjuk, hogy Ezekiel kihagyta a ziccert és nem árulta el a Hercegnőnek, hogy ő a Király…

Mit gondoltok, Princess hasznos és közkedvelt tagja lehet majd a csapatnak?