kedd, január 26, 2021

Kialakult az X-Faktor 2013 12-es mezőnye

-

Ma este Tóth Gabi és Alföldi Róbert döntött arról, kikkel szeretnék folytatni az RTL Klub tehetségkutatóját, az X-Faktort. Ezzel véglegessé vált, kik jutottak be a legjobb 12 produkció közé.

Toth Vera Toth Gabi X-Faktor

Alföldi Róbert, mentorsegédjével, Keresztes Ildikóval várta a Mentorok Házába jutott hat versenyzőt.

?Semmi másra nem fogok figyelni, továbbra se, mint amire eddig: eredeti legyen az, amit látok és hallok? ? mondta Alföldi Róbert a produkciók előtt.

Az erős mezőnyből Alföldi Róbert a Mentorok Háza első estéjén nem tudott választani. ?Én erre alszom még egyet? – fejezte be a napot a mentor.

A másnap meghozott döntése értelmében Batánovics Lili (20), Eckert Anikó (20) és Péterffy Lili (18) azok a tehetséges énekesek, akik a hat lány közül bekerültek az élő show-ba.

Nem volt könnyű meghoznia a döntést Tóth Gabinak sem, akinek segítségére volt a döntésben testvére, Tóth Vera is. A mentornak hét fiú közül kellett kiválasztania azt a hármat, akik már az élő show-ban bizonyíthatnak.

?Nagyon erős a mezőny és nagyon kemény dolgotok van, mert heten vagytok? ? mondta Tóth Gabi, aki hosszas mérlegelés után választotta ki azt a három énekest, akik számára az élő show-ban folytatódik az X-Faktor.

Csordás Ákos (21), Szabó Ádám (21) és Tóth Marcell (17) döntősök a fiúk közül.

Jövő szombaton és vasárnap már a legjobb 12 produkció bizonyíthat az élő show-ban, amely után az RTLII-n a kulisszák mögé is bepillanthatnak a nézők az After X-ben.

Kapcsolódó bejegyzések

Új szinkront kapott a TV2-től a Titkok könyvtára sorozat!

Ma indult a TV2-n a Titkok könyvtára címet viselő sorozat, amelyet itthon már láthattunk a Universal Channel műsorán. Csakhogy,...

Alföldi Róbert száműzöttnek érzi magát

"2018-ig többnyire csak külföldi munkám van. Az elmúlt két hónapban Németországban, előtte Szerbiában voltam. Száműzött lettem."

16 magyar film kerül a mozikba idén

Tizenhat új, a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készült magyar film - 14 játékfilm és 2 dokumentumfilm - kerülhet idén a nézők elé. Az első mozipremier Herczeg Attila Megdönteni Hajnal Tímeát című produkciója lesz, amelyet február 13-tól láthat a közönség.

Ilyen még nem volt az X-Faktorban

Megdőlt az X-Faktorral kapcsolatos, három évad óta tartó hiedelem, hogy csak férfi versenyző nyerhet. Az X-Faktor jövő hétvégi fináléjában ugyanis vagy két női versenyző, vagy egy csapat és egy női versenyző fog küzdeni a végső győzelemért.

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata