Filmek, sorozatok, kultúra

Kiderült mi a neve Iggy Azalea eltitkolt gyermekének

A 30 éves énekesnő, Iggy Azalea megdöbbentette június elején a rajongóit, akkor jelentette be ugyanis, hogy megszületett első gyermeke, egy kisfiú. Hogy miért is olyan meglepő ez? Mert Iggy kilenc hónapon át titokban tudta tartani a terhességét.

Amikor bejelentette, hogy megszületett a gyermeke, akkor a pici nevét nem hozta nyilvánosságra, de most ennek is eljött az ideje. Iggy egy hangfelvételt osztott meg a gügyögő gyermekéről, aki a különleges Onyx nevet kapta – írja cikkében a Just Jared. Egy igen átgondolt és frappáns választás, ugyanis az énekesnő eredeti neve, Amethyst Amelia Kelly. Így máris értelmet nyer a képaláírás: Amethyst és Onyx. Két drágakő.

Hogy a pici pontosan mennyi idős, az továbbra is titok, a gólyahírt bejelentő bejegyzésében Azalea erre szintén nem tért ki:

Van egy kisfiam. Vártam a megfelelő alkalmat, de minél több idő telt el, annál idegesebb lettem attól, hogy egy ilyen információt kell megosztanom a világgal. Szeretném a magánéletemet megóvni, de tisztázni akartam, hogy ez nem titok, mindennél jobban szeretem őt.

Az apuka egyébként nem más, mint a 23 éves rapper, Playboi Carti, eredeti nevén Jordan Terrell Carter.

<