kedd, január 26, 2021

Kiderült mikor érkezik a HALÁL A NÍLUSON!

-

Három filmjének premierdátumát is felfedte a FOX, ebből kettő sajnos később jön, mint azt vártuk.

De kezdjük a jó hírrel. A Gyilkosság az Orient expresszen végén már belebegtették a Halál a Níluson címet viselő Agatha Christie-adaptációt, amelyet nem sokkal később a film bejelentésének híre is követett. Most az is kiderült, hogy Hercule Poirot kalandjai 2019. november 8-án folytatódnak a moziban.

A korábban már néhány hónappal eltolt The Predator augusztus 3-a helyett szeptember 14-én kerül majd a mozikba, még az Alita: A harc angyala július helyett december 20-tól lesz látható nagyvásznon.

Kapcsolódó bejegyzések

100 dolog – avagy a tárgyfüggőség komédiája

100 napig a rengeteg dolgukból minden nap csak egyetlen egyet vehetnek vissza. Te meddig bírnád a cuccaid nélkül?

Horror Park filmkritika

A Horror Park szinte mindenben klisés, még a helyszín sem teljesen új keletű, de legalább azon látszik, hogy elpepecseltek vele. Sokkal többet, mint a forgatókönyvvel.

Overlord filmkritika

Az Overlord egy nem túl drága, nem túl intelligens és nem túl eredeti film, amely az egyéb mozival járó aspektusoknak köszönhetően kifejezetten hangulatos és szórakoztató darab.

BÚÉK filmkritika

Aki minden lehetséges percben temeti a magyar filmet, filmgyártást, azt még akkor sem lehet meggyőzni tévedéséről, ha ilyen remek filmeket ajánlunk a figyelmébe. És bár a BÚÉK nem szigorúan véve egy remake, annak remek!

Friss

Halálom napja filmkritika

A Fűrész-filmek rendezője ezúttal áldozati szertartást tart.

Újabb sorozatban vállalt szerepet Brie Larson

Brie Larson továbbra is igyekszik megtalálni az egyensúlyt a kisképernyő és a mozivászon között.

A ValóVilágból azt is megtudtuk, hogy a felsál a sertés nyakában van

A gazdálkodás hete zajlik éppen a ValóVilágban és ha már annyit tanultunk tőlük eddig is, akkor ezúttal is isszuk a szavaikat.

A Hírstart ajánlata