Kiderült miről szól a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag

A The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag 2021 augusztus 6-án kerül a mozikba a tervek szerint.

James Gunn a Marvel-univerzumból a DC univerzumába igazolt (igaz már biztos, hogy A galaxis őrzői 3. részére visszatér), hogy kicsit megdolgozza David Ayer 2016-ban bemutatott Suicide Squad – Öngyilkos osztag című filmjét.

Gunn filmje már névelővel, The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag címen érkezik, de eddig nem sok mindent lehetett tudni róla. Most azonban megérkezett a film hivatalos szinopszisa:

Üdvözöljük a pokolban – más néven: Belle Reve-ben, az USA legmagasabb halálozási rátával rendelkező börtönében. Ahol a legrosszabb szupergonoszokat tartják, akik mindent megtesznek a kijutásért – akár még a szupertitkos árnyékügynökséghez, az X Akciócsoporthoz is csatlakoznak. A mai “tedd vagy halj” feladat? Állíts össze egy csapatot Bloodshot, Peacameker, Bumerang, Ratcatcher 2, King Shark, Savant, Blackguard, Javelin, és mindenki kedvenc pszichopatája, Harley Quinn részvételével, majd fegyverezd fel őket és (szó szerint) dobd le őket az ellenséges Corto Maltese szigetére. A harcos ellenfelektől és gerillaerőktől hemzsegő dzsungelben túrázva az osztagnak egyetlen dolga van: megkeresni és megölni az ellenséget, miközben minden mozzanatukat árgus szemmel figyeli a velük tartó Rick Flagg és persze Amanda Waller kormányügynökei. És mint mindig: egy rossz mozdulat, és halottak. Akár az ellenség, akár a csapattársaik vagy éppen Amanda Waller keze által. Ha fogadnunk kéne, nem tennénk rájuk nagy összeget.

A DC képregényekben a Corto Maltese egy kis sziget Dél-Amerika partjainál. A szigetet Tim Burton 1989-es Batman- jében is röviden megemlítették, de A zöld íjász sorozatban is többször fontos szerephez jutott. Belle Reve is képregényalapú, itt a The Flash sorozatból ismert metahumánokat tartották fogva.

Az öngyilkos osztag főszereplői Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Jai Courtney, Peter Capaldi, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Michael Rooker, Alice Braga, Pete Davidson ,Joaquín Cosio, Juan Diego Botto, Storm Reid, Nathan Fillion, Steve Agee, Sean Gunn, Mayling Ng, Flula Borg, Jennifer Holland, valamint Tinashe Kajese, mármint Sylvester Stallone, Viola Davis és Taika Waititi mellett.

A The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag 2021 augusztus 6-án kerül a mozikba a tervek szerint.

Hirdetés

Kapcsolódó

Most népszerű