Filmsor - Filmek, sorozatok, kultúra

Kihalás, zombik, robotok – Mundruczó Kornél poszt-apokaliptikus filmet rendez Hollywoodnak

Mundruczó Kornél rendezheti az Inherit the Earth című filmet.

A Variety azt írja, a Fehér isten, a Jupiter holdja és a Delta rendezője készítheti el a Sony által 2011 óta dédelgetett filmet.

Mundruczó Kornélról már jó ideje pletykálják, hogy bemutatkozhat Hollywoodban és sokáig úgy is tűnt, hogy Gal Gadot és Bradley Cooper főszereplésével ő rendezheti meg a Deeper című pszicho-thrillert, de az a projekt elhalt – vélhetően a forgatókönyvet író Max Landist ért zaklatási vádak miatt. Most azonban úgy tűnik, hogy bár sokáig Mike Flanagan (Ouija: A gonosz eredete, Oculus, Hush, Bilincsben) volt a fő esélyes az Inherit the Earth rendezői székére, a magyar rendező mégis megmérettetheti magát Hollywoodban, ugyanis őt kérte fel a Sony.

Az Inherit the Earth (A Föld örökösei) egy képregény alapján készülne, amely a Föld utolsó túlélőjéről szól. A történetben a fiatal lányt egy csapatnyi robot védi meg egy falkányi fejlett zombitól. A képregényt Ashley Wood és Chris Ryall készítette, eredeti címe Zombies vs. Robots, vagyis Zombik a robotok ellen.

A képregényeket Mundruczó felesége, a Fehér isten és a Jupiter holdja írója, Wéber Kata dolgozza majd forgatókönyvvé.

Ne maradj le a friss hírekről, ide kattintva kövess minket a Facebookon vagy csatlakozz a Filmsor Light csoporthoz, ahol te is elmondhatod a véleményed!
Ez is érdekelhet:
<